© Esenyurt Haberleri

Başkan Bozkurt 19 Mayıs’ı çok farklı Kutladı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 19 Mayıs’ın 101’nci yıldönümünde, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu.

Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Esenyurt Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi. Törene, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,  Esenyurt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Şahin, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin,Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Ender Esiner, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kaval, Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay, belediye birim müdürleri ve zabıta personelleri katıldı.

Başkan Bozkurt ve protokolün, Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başlayan tören, Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Bozkurt Mahalle Mahalle gezerek 19 Mayısı kutladı

 Başkan  Bozkurt, sokağa çıkma yasağına denk gelen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için özel bir kutlama hazırladı. Başkan Bozkurt Belediyenin şampiyon sporcularıyla beraber üstü açık otobüse binerek  mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak halkın bayramını kutladı. Başkan Bozkurt ile sporculara belediye bando takımı ile Off Road araçları da eşlik etti.

Esenyurt Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’inci yılında kutlamaları vatandaşın ayağına götürdü.  Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu en güzel şekilde yaşatmak için üstü açık otobüs ile mahalleleri dolaşarak halkı selamladı.

 Başkan Bozkurt’a uluslararası müsabakalarda şampiyonluklar elde etmiş Esenyurtlu sporcular, belediye bando takımı ve Off Road araçları da eşlik etti. Başkan Bozkurt, daha sonra  bando takımı ve kortej eşliğinde mahalle mahalle sokak sokak dolaşarak, salgın nedeniyle 19 Mayıs’ı evlerinde kutlayacak olan vatandaşların bayram coşkusuna ortak oldu.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER