© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta dayakçı kocaya linç girişimi

Kadına şiddet iddiası komşuları sokağa döktü "İmdat" diye bağıran kadının yardımına komşuları koştu Esenyurt'ta eşine şiddet uygulayan adamı linç edilmekten polisler son anda kurtardı.

Esenyurt'ta eşine şiddet uygulayan adamı linç edilmekten polisler son anda kurtardı. "İmdat" diye çığlık atan kadının imdadına koşan komşuları, şüpheli şahsı tekme tokat dövdü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün gece saatlerinde Akçaburgaz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşiyle tartışan kadın, kocasından şiddet gördü. Yaşadıkları karşısında dayanamayan kadın "imdat" çığlıkları atarak sokağa koştu. Peşinden gelen eşini gören komşuları duruma sessiz kalmayarak sokağa indi ve şiddet uyguladığı iddia edilen adamı tekme tokat dövmeye başladı. Olayı gören çevredeki insanlar, polise haber verirken, polisin gelmesine rağmen şüpheliyi dövmeye devam eden komşular, polis ekiplerine de zor anlar yaşattı. Takviye ekiplerin gelmesiyle şüpheli şahıs linç edilmekten kurtarılırken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Dayak yiyen koca ve eşinin şiddetine maruz kalan kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldılar.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER