Esenyurt’ta düzenlenen Gaziler Günü'nde gazeteciler yok sayıldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt’ta düzenlenen Gaziler Günü'nde gazeteciler yok sayıldı!
19 Eylül Gaziler Günü, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törenlerle kutlandı.Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve Belediye Başkanı Prof Dr. Ahmet Özer, Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu.

Esenyurt’ta 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı tören alanında çelenk sunma programı düzenlendi. Esenyurt Gaziler Derneği öncülüğünde gerçekleşen programa Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, MHP İlçe Başkanı Metin Yazar, Gaziler Derneği Başkanı İsmail Kalaycıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, STK Temsilcileri,  gaziler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda öğretmen ve öğrenciler tarafından gaziler için özel olarak hazırlanan gösteriler katılanlara duygusal anlar yaşattı. 

Gazilerle Birlikte Yemek Yenildi 

Günün akşamında ise Esenyurt İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu tarafından gaziler için düzenlenen yemek programında Kaymakam Çobanoğlu ve Prof. Dr. Ahmet Özer, gazilerin her biriyle tek tek selamlaşarak onların taleplerini ve önerilerini dinledi. Fedakar gazilere ve ailelerine sağlık ve sıhhat dileyen Çobanoğlu, programda yaptığı konuşmada, “Bu toprakları vatan kılan kahramanlarımızın Gaziler Günü'nü kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Kahraman gazilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tüm şehitlerimizi minnetle anıyor; gazilerimizin sevdikleriyle mutlu bir hayat sürmesini diliyorum” dedi. Program, edilen dualarla sona erdi.

BASIN MENSUPLARI PROGRAMA DAVET EDİLMEDİ 

Öte yandan Kaymakamlık tarafından gaziler için düzenlenen yemek programına birçok STK temsilcisi davet edilirken hiç bir basın mensubunun  programda olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.. 

 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
22 Yaşında 103'üncü Kez Hırsızlıktan YakalandıÖnceki Haber

22 Yaşında 103'üncü Kez Hırsızlıktan Yak...

Modayı Takip edenlerin uğrak yeri Marbin AVM Sonbahar ve Kış kreasyonu dikkat çekiyorSonraki Haber

Modayı Takip edenlerin uğrak yeri Marbin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!