© Esenyurt Haberleri

Akdemir Ailesinin Baba acısı

Esenyurt ‘un tanınan ailelerinden Akdemir Turizm ve Taşımalık firma sahipleri İhsan, Hakkı, Musa, Kahraman ve Habib Akdemir’in babaları Muzaffer Akdemir hakka yürüdü.

Aynı zamanda geçmiş dönem Esenyurt Belediye Meclis üyesi olan İhsan Akdemir ilekardeşleri Musa Akdemir, Hakkı Akdemir, Kahraman Akdemir, Habib Akdemir’i acılı günlerinde dostları yalnız bırakmadı.

Esenyurt Gümüşhaneliler Derneği Başkanı olan Hakkı Akdemir ve Esenyurt SS.113 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Eski Başkanı olan Musa Akdemir taziyeleri kabul ederek, böyle bir günde yalnız bırakmayan tüm dost ve yakınlarına teşekkür ettiler.

Ebedi yolculuğuna uğurlanan merhum Hacı Muzaffer Akdemir uzun bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlığına yenik düşerek İstanbul, Esenyurt ’ta vefat etti. Muzaffer Akdemir 85 yaşında ve 9 çocuk babasıydı.

Esenyurt İnönü Mahallesi, Hz. Ömer Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı ardından Muzaffer Akdemir’in na’şı defnedilmek üzere memleketi Gümüşhane’ye götürüldü.

Cenaze namazına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, ilçe daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Kadıoğlu namaz sonrasında Akdemir kardeşlere başsağlığı dileğinde bulunarak cenazeyi Gümüşhane’ye uğurlayanlar arasında yer aldı.

Bizde Esenyurthaberleri.com ve Kent Haber Ailesi  olarak merhuma rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir’e yeni görev

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platform başkanlığına seçildi.

Esenyurt'ta güpegündüz Eczaneye kurşun yağdırdılar!

Esenyurt'ta 27 gün arayla aynı eczaneye motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anları güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta Fırın Çalışanından 500 Bin TL'lik Hırsızlık

Esenyurt'ta bir fırın çalışanı, patronunun kaybettiği para kasasının anahtarını alarak kasadan 500 bin TL değerinde altın ve parayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, çalışan kayıplara karıştı.

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

TÜM HABERLER