© Esenyurt Haberleri

Atilla Taş çiçekçi açılışına katıldı

Sanatçı Atilla Taş, Defne Çiçekçilik'in Esenyurt Esenkent'teki açılışına katıldı, 'çiçek gibi bir Türkiye' dileyerek Çetin Çapan ile kurdeleyi kesti.

CHP'li kimliği ile bilinen sanatçı Atilla Taş Esenyurt Esenkent'teki Osman Nehirsu'nun sahibi olduğu Defne Çiçekçilik'in açılışına  katıldı. 

Açılışta Atilla Taş'ın 'ham çökelek' şarkısı çalındı. Taş, açılışa katılanlarla uzun uzun sohbet etti.

Defne Çiçekçilik'in açılışını CHP'li Çetin Çapan ile gerçekleştiren Atilla Taş açılışa katılan Türkiye Muaythai Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Milli Takım 5 Kademe Grand Master Teknik Direktörü, Dünya Kick Boks Şampiyonu Halis Avşar'a takıldı, karşılıklı maç önerisinde bulundu. 

İkili ayaküstü sohbet etti. Taş 'Çiçek gibi bir Türkiye' dileyerek Defne Çiçekçilik'in sahibi Osman Nehirsu'ya 'hayırlı olsun' dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir’e yeni görev

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platform başkanlığına seçildi.

Esenyurt'ta güpegündüz Eczaneye kurşun yağdırdılar!

Esenyurt'ta 27 gün arayla aynı eczaneye motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anları güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta Fırın Çalışanından 500 Bin TL'lik Hırsızlık

Esenyurt'ta bir fırın çalışanı, patronunun kaybettiği para kasasının anahtarını alarak kasadan 500 bin TL değerinde altın ve parayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, çalışan kayıplara karıştı.

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

TÜM HABERLER