© Esenyurt Haberleri

Başkan Kemal Deniz Bozkurt vatandaşları dinledi

Göreve geldiği günden bu yana halka yakın olmaya özen gösteren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, vatandaşların sorunlarını anlattığı ve çözüm yollarının bulunduğu halk günlerini düzenlemeye devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde  gerçekleşen Halk Günü’nde, randevu talebinde bulunan yüzlerce vatandaşın Başkan Bozkurt’la  görüşmeleri sağlandı. Halkla buluşma öncesi bir konuşma yapan Başkan Bozkurt “  Uzun yıllar sorunların dışında başka işlerle uğraşıldığı için sorunlar birikti. Biz elimizden geldiğince bu beş yıl içerisinde bu sorunları çözmek için çalışacağız.

Çoğunluğunuzun  isteği iş.

Biz yakınmaya gelmedik sorunları çözmek için başa geldik. Bir buçuk yıllık rehabilitasyon sürecine ihtiyacımız var. Su anda sorunlarımızı çözebiliyoruz. Her gün 400- 500 kişi iş talebiyle geliyor. İş bulmak belediyenin işi değil ama biz bunu yapacağız. Beş yıl içerisinde istihdam sorununu çözeceğiz.

Sanayi faktörümüz var bunu meslek edinme kurslarıyla destekleyerek işsizlik sorununu çözeceğiz. Yeniden yapılanmaya ihtiyacımız var bunun için çaba harcıyoruz.  Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezimizi güçlendireceğiz. Meslek edinme kursları açacağız. Sürekli sizinle birlikte olacağız “dedi. Belediye Başkan Yardımcıları Ali Susuz, Selçuk Günerhan, Cemal Güneysu ve Veysel Bal ve Halis Şimşek ile birlikte vatandaşların istek ve taleplerini alan Başkan Bozkurt, taleplerin hızlı ve doğru bir şekilde çözüme kavuşturulması için salonda hazır bulunan ilgili birim müdürlerine  talimatlar verdi. 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir’e yeni görev

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platform başkanlığına seçildi.

Esenyurt'ta güpegündüz Eczaneye kurşun yağdırdılar!

Esenyurt'ta 27 gün arayla aynı eczaneye motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anları güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta Fırın Çalışanından 500 Bin TL'lik Hırsızlık

Esenyurt'ta bir fırın çalışanı, patronunun kaybettiği para kasasının anahtarını alarak kasadan 500 bin TL değerinde altın ve parayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, çalışan kayıplara karıştı.

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

TÜM HABERLER