© Esenyurt Haberleri

Engelli çocuklar doğaya hayat verdi

Engelliler Haftası münasebetiyle Esenyurt Belediye Başkanı Murat Alatepe ve Engelsiz Siniz Vakfı öğrencileri ağaç dikme etkinliğinde bir araya geldi.

Fidanlarını toprakla buluşturan özel gereksinimli öğrenciler, ağaç dikmenin mutluluğunu verdikleri fotoğraf karesi ile ölümsüzleştirdiler.

Demir; Onları böyle görmek bizi mutlu ediyor

Konuyla ilgili açıklama yapan Engelsizsiniz Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir: "Vakfımızın üyeleri özel kardeşlerimizle ve velilerle beraber Esenyurt Akçaburgaz Fidanlığı'nda doğaya yeni yeşillikleri kazandırabilmek adına bir etkinlik düzenledik.  Hayatlarının her aşamasında engellerle karşılaşan çocuklarımızın en azından kendileri bir ağaç dikerek, farkındalıkta bulunabilirler. Aynı zamanda çocukların doğayla iç içe olmaları ve sosyal aktivitelere katılmaları için böyle bir proje yaptık. Çocuklarımız çok mutlu oldu, baktığımız da ağaçları ekerken, fotoğraf çekerken çok mutlu görünüyorlardı. Onları  böyle görmek bizi de son derece mutlu etti. En azından hepsinin artık bir ekili ağacı oldu. Bu proje için Vakıf olarak kıymetli Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz " diye konuştu.

Çocuklarla bir bir ilgilenen Alatepe, "Bu çocuklarımız her zaman bizim başımızın tacıdır. Bugün toprak ana ile kucaklaşmaları müthiş duygular hissettirdi bize. Daha farklı projelerle de onlarla buluşmaya hep devam edeceğiz."dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir’e yeni görev

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platform başkanlığına seçildi.

Esenyurt'ta güpegündüz Eczaneye kurşun yağdırdılar!

Esenyurt'ta 27 gün arayla aynı eczaneye motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anları güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta Fırın Çalışanından 500 Bin TL'lik Hırsızlık

Esenyurt'ta bir fırın çalışanı, patronunun kaybettiği para kasasının anahtarını alarak kasadan 500 bin TL değerinde altın ve parayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, çalışan kayıplara karıştı.

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

TÜM HABERLER