© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta Yeşilçam Kahve Evine Gittiniz mi?

Esenyurt’ta Yeşilçam Kahve Evine gittiğinizde insanların Lezzetli kahveleri yudumlarken, nostaljik şarkılar size eşlik ediyor.

Duvarlarda Yeşilçam'ın unutulmaz ustaları hatıralarınızı canlandırıyor. Yeşilçam Kahve Evi, Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı Ziraat bankasının yanında müşterilerini büyük bir keyifle ağırlıyor.

Sene 1977,  Bir tarafta Kadir İnanır diğer tarafta Türkan Şoray, fonda çalan unutulmaz 'Selvi Boylum Al Yazmalım' film müziği ve muhteşem bitiş sahnesi. Yeşilçam'ın bize armağan ettiği, hafızalarımıza kazınan binlerce muhteşem sahneden sadece biri. İşte Yeşilçam Kahve Evi de, tıpkı bu sahneler gibi hatıralarda yerini almak için kapılarını müşterilerine açtı. Yeşilçam Kahve Evi’nin farklı kılan diğer bir unsur ise masalarda numaralar yerine, ünlü ustaların isimleri eşliğinde kahvenizi yudumlama fırsatı buluyorsunuz.

Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı Ziraat bankasının yanında hizmet veren, çok farklı ve kendine has konseptiyle ilk günlerden dikkatleri üzerine çeken mekân, birbirinden ünlü Yeşilçam ustalarının film afişleri ve fotoğraflarıyla dolu.

NOSTALJİK YAPI

Esenyurt’ta kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Yeşilçam Kahve Evi'ni ortakların dan Oğuzhan Çoban’a Cafe’nin özelliğini sorduk.

İşte O özellikler; Bizi diğer mekanlardan ayıran özelliliğimiz nostaljik yapısı ve kahvesi. Yeşilçam, 7'den 70'e her kesime hitap eder. Hepimiz Yeşilçam'la büyüdük. Birçok sanatçının hayatımızda önemli hikâyeleri vardır. Biz de burada insanların hatıralarında yer edinecek anları yaşamalarını istiyoruz. Yeşilçam Kahve Evi'ni Esenyurt'ta bir tek biz açtık ve tek kalacak. Kahve çok önemli ve tabi ki Yeşilçam, Çalan müzikler de nostaljik,  Stres ve yorgunluk atmak için ideal bir ortam oluşturmaya çalıştık. Sohbet edilecek bir ortam kurmaya özen gösterdik" diyerek tüm Esenyurt halkını mekâna davet ediyorum dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir’e yeni görev

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platform başkanlığına seçildi.

Esenyurt'ta güpegündüz Eczaneye kurşun yağdırdılar!

Esenyurt'ta 27 gün arayla aynı eczaneye motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anları güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta Fırın Çalışanından 500 Bin TL'lik Hırsızlık

Esenyurt'ta bir fırın çalışanı, patronunun kaybettiği para kasasının anahtarını alarak kasadan 500 bin TL değerinde altın ve parayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, çalışan kayıplara karıştı.

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

TÜM HABERLER