© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta Zabıta Aileleri Yemekte Buluştu

Zabıta haftası çerçevesinde düzenlenen gecede Esenyurt Belediyesi Zabıta personeli aileleriyle biraraya geldi. Başkan Ali Murat Alatepe’nin de katıldığı gecede zabıtadan oluşan orkestranın verdiği konser büyük beğeni topladı.

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 192. yıl dönümü ve Zabıta Haftası Esenyurt’ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, zabıta personelini  ve ailelerini Zabıta Personeli ve Kıymetli Aileleri Programı isimli etkinlikte bir araya getirdi. Nene Hatun Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemekli geceye zabıta ve ailelerinin yanı sıra Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve eşi Fethiye Alatepe de katıldı. Belediye zabıta personelinden oluşan orkestra da gecede konser verdi. Zabıtalar mesai arkadaşlarının aileleriyle de kaynaşırken doyasıya eğlendiler.

Mayamız Sevgiyle Yoğrulmuştur

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe yaptığı konuşmada insanı sevdiklerini belirterek “ Mayamız sevgiyle yoğrulmuştur. İşimiz düzeni muhafaza etmek ama bunu sevgiyle yapıyoruz. Sert bir şeyi yapmak durumunda kalsak da bunu yüzümüz gülerek yapıyoruz.”dedi. Başkan Alatepe, emrinizdeyiz sloganının içini doldurarak yürüyüşlerine devam ettiklerini vurgulayarak “ Kendi personelimizin ailelerinin de emrindeyiz. Önce onları mutlu etmeliyiz. Bizim bir amacımız da ailelerimiz birbirleriyle tanışsın kaynaşsın. Arkadaşlıklar sadece mesaide kalmasın. Personelimizin çocukları da kendi aralarında arkadaşlıklar kursun. Bu kapıyı da açmak istedik. Hep birlikte Esenyurt’u daha güzel yapmak için uğraşıyoruz.” diye konuştu. Başkan Alatepe gecede ayın başarılı zabıta personeline de plaket ve hediyeler verdi. 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir’e yeni görev

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platform başkanlığına seçildi.

Esenyurt'ta güpegündüz Eczaneye kurşun yağdırdılar!

Esenyurt'ta 27 gün arayla aynı eczaneye motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anları güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta Fırın Çalışanından 500 Bin TL'lik Hırsızlık

Esenyurt'ta bir fırın çalışanı, patronunun kaybettiği para kasasının anahtarını alarak kasadan 500 bin TL değerinde altın ve parayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, çalışan kayıplara karıştı.

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

TÜM HABERLER