© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta korkunç kaza!

Esenyurt’ta geri geri gelen servis aracı kucağındaki bebekle yol kenarında bekleyen kadını altına aldı.

Esenyurt’ta geri geri gelen servis aracı kucağındaki bebekle yol kenarında bekleyen kadını altına aldı. Yaşanan dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, dün sabah saatlerinde Esenyurt'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaldırım kenarında kucağında bebeğiyle duran bir anne, geri geri gelen ve arkasında, "okul taşıtı" yazılı servis minibüsünün altında kaldı. Kadının yardım çığlığına çevredeki esnaf ve vatandaşlar yetişti. Servisi ileri doğru aldıran vatandaşlardan birisi kadının kucağındaki bebeği aldı. Kadına ilk yardım vatandaşlar tarafından yapıldıktan sonra 112 ekiplerine haber verildi.

Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken olay yerine gelen polisler ise, kazaya karışan servis şoförünü ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

Kazanın olduğu bölgede lokanta işletmecisi olan Volkan Baş ve çocuğu kadının elinden alan adam yaşanan dehşet anlarını anlattı. Baş, "Lokanta sahibiyiz burada çalışıyorduk. Birden sesleri duyup dışarıya çıktık. Servis aracı geri geriye gelirken, bir anda kucağında bebek olan kadına çarptı. Kadın bağırıyordu. Arkadaşım çocuğu gördü bir anda olayın olduğu yere gidip kadını çocuğun elinden aldı. Çocuğu çıkarttılar. Sonrasında polis arkadaşlar geldi. İfadeler alındı. Kadını alıp hastaneye götürdüler" dedi.

Servis aracının altında kalan kadının elinden çocuğu alarak çıkartan yabancı uyruklu vatandaş ise, "Çocuğu çektim annesinin elinden aracın altından çıkardım. Arabanın sahibine ileriye doğru git diye bağırdım" diye konuştu.

Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir’e yeni görev

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platform başkanlığına seçildi.

Esenyurt'ta güpegündüz Eczaneye kurşun yağdırdılar!

Esenyurt'ta 27 gün arayla aynı eczaneye motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anları güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta Fırın Çalışanından 500 Bin TL'lik Hırsızlık

Esenyurt'ta bir fırın çalışanı, patronunun kaybettiği para kasasının anahtarını alarak kasadan 500 bin TL değerinde altın ve parayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, çalışan kayıplara karıştı.

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

TÜM HABERLER