© Esenyurt Haberleri

Gazeteciler sordu; Başkan Alatepe Cevapladı

Moderatörlüğünü Basın yayın Müdürü Fatih Yılmaz'ın yaptığı Sosyal medya üzerinden her Salı saat 19.30 da yapılan canlı yayında ilçede görev yapan Gazetecilerle Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe biraraya geldi.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayında ilçedeki Gazeteciler ile buluştu. Facebook üzerinden her Salı günü yapılan ve vatandaşların sorularını direkt olarak başkan Alatepe’ye yönelttiği canlı yayın programının bu haftaki konukları Esenyurt’ta gazetecilik faaliyetlerini sürdüren Gazete ve İnternet haber sitesi sahipleri oldu. Yayına katılan gazeteciler Esenyurt’la alakalı sorun ve bilinmeyenleri başkan Alatepe’ye sordular.

 Başkan Alatepe de sorulan soruları tüm ayrıntılarıyla cevaplandırırken ilçeyle ilgili birçok konuda yapılan icraatları anlattı. Başkan Alatepe’ye canlı yayında ağırlıklı olarak parklar, okul ihtiyacı, yaya geçidi, ulaşım, siyaset ve tek yön uygulamaları hakkında sorular soruldu. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, belediyenin asli vazifesinin insanların işini kolaylaştırmak olduğunu söyledi.

Sizlerle bir arada olmak beni mutlu etti

Canlı yayında sözlerine devam eden başkan Alatepe, bölgemizin basınına çok önem veriyorum. Burada amacımız bizlere sorulmayanların sorulması, sizde bizlere sorularınızı sordunuz bende elimden geldiği kadar açık samimi bir şekilde cevap verdim.  Sizlerle bir arada olmaktan mutluyum dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir’e yeni görev

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platform başkanlığına seçildi.

Esenyurt'ta güpegündüz Eczaneye kurşun yağdırdılar!

Esenyurt'ta 27 gün arayla aynı eczaneye motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anları güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta Fırın Çalışanından 500 Bin TL'lik Hırsızlık

Esenyurt'ta bir fırın çalışanı, patronunun kaybettiği para kasasının anahtarını alarak kasadan 500 bin TL değerinde altın ve parayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, çalışan kayıplara karıştı.

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

TÜM HABERLER