© Esenyurt Haberleri

Sürünerek girenler polis çıktı!

İstanbul Bayrampaşa’da sürünerek girdikleri tekstil şirketine ait çaldıkları otomobili terk ederek kaçan 2 kişinin Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli M.Y. (29) ve H.O.B. (30) olduğu saptandı.

İstanbul Bayrampaşa’da sürünerek girdikleri tekstil şirketine ait çaldıkları otomobili terk ederek kaçan 2 kişinin Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli M.Y. (29) ve H.O.B. (30) olduğu saptandı.

2 polisin, geçtiğimiz yıl ekim ayında, bir işadamının başka bir kişiye olan borcunu ödemesi için kaçırılarak tehdit edilmesi olayına karıştıklarının belirlenmesi üzerine haklarında idari soruşturma başlatıldığı ve açığa alındıkları öğrenildi.

Polis, soyguna katılan iki polis memurunu Bahçelievler’de saklandıkları evde yakaladı. Gasp Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin 3 suç ortağı ile birlikte soygunu yaptıkları tespit edildi. Polis memurları tutuklanırken 3 kişi aranıyor.

Kaynak: Haber7.com

İlginizi Çekebilir

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

Esenyurt’ta kardeşlik türküleri yükseldi: Başkan Özer ve Karabat’tan ‘Batmane’ düeti

Esenyurt Kardeş Kültürler Festivali’nin ikinci gününde Güneydoğu Anadolu gecesi düzenlendi. Gecede ünlü sanatçı Tara Mamedova, Esenyurt’ta ilk kez sahne aldı. Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat’ın ‘Batmane’ türküsünü birlikte seslendirdiği anlar festivale damgasını vurdu.

Avcılar'daki lunaparkta yıkım

Avcılar D-100 yan yoldaki lunaparkın belli bir kısmı kaçak olduğu için yıkılıyor.

Esenyurt'ta lastiği patlayan otomobil durağa girerek dehşet saçtı!

Esenyurt’ta E-5 Karayolu yan yolda seyir halindeyken lastiği patlayan otomobil önce kaldırımda yürüyen yayaya daha sonra ise otobüs durağına daldı.

TÜM HABERLER