© Esenyurt Haberleri

Bunlar'da Hijyenik hırsız!

Esenyurt’ta bir apartmana giren şüpheli şahıslardan biri ellerini girişteki dezefektan ile steril hale getirip ayakkabı hırsızlığı yaptı. Çaldıkları terliklerden birini giyerek kendi ayakkabılarını apartmana bırakan hırsızlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz Perşembe gece saatlerinde Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki bir apartmanda gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre kimliği belirsiz iki şahıs ellerinde boş çanta ile binaya girdi. Şüphelilerden biri apartmanın girişindeki dezenfektan ile ellerini steril hale getirdikten sonra şahıslar dairelere doğru gitti. Kapıların önündeki dolapları açarak ayakkabıları çantasına dolduran hırsız, bulduğu terliği giyerek kendi ayakkabısını apartman girişindeki panoya bıraktı. İki şahıs apartmandan çıkarak kayıplara karışırken, sabah işe gitmek için ayakkabılarını dolaptan almak isteyen bina sakinleri hırsızlık olduğunu anlayınca büyük bir şok yaşadı. Yaşanan hırsızlık anları ise apartmanın güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir’e yeni görev

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platform başkanlığına seçildi.

Esenyurt'ta güpegündüz Eczaneye kurşun yağdırdılar!

Esenyurt'ta 27 gün arayla aynı eczaneye motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anları güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta Fırın Çalışanından 500 Bin TL'lik Hırsızlık

Esenyurt'ta bir fırın çalışanı, patronunun kaybettiği para kasasının anahtarını alarak kasadan 500 bin TL değerinde altın ve parayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, çalışan kayıplara karıştı.

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

TÜM HABERLER