© Esenyurt Haberleri

Halis Köroğlu, meclis üyeliği için kollarını sıvadı

Mimar, İş İnsanı ve uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisinde farklı görevlerde bulunan, Halis Köroğlu 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Esenyurt Belediye Meclis üyeliği için Cumhuriyet Halk Partisinden başvuruda bulundu.

Başvurusunu bizzat İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ve İlçe Başkan Vekili Ertan Akbaba’ya yapan Köroğlu, ‘Çocukluğum, gençliğim, iş hayatım boyunca içinde bulunduğum STK’lar yaşadığım bu Kent’te oluşmuştur. Hayatımın büyük bir bölümünün geçtiği Esenyurt’ta , Esenyurt’lu hemşerilerime hizmet etmek için meclis üyeliğine adaylığımı koydum. Ben Esenyurt’la beraber büyüdüm. 1998 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisinin neferiyim. Esenyurt’ta da Cumhuriyet Halk Partisinin oy oranını daha yükseklere çıkarmak için elimi taşın altına koyacağım. ‘’ ifadelerini kullandı.

 HALİS KÖROĞLU KİMDİR?

Ardahan / Hanak 01.04.1978 Doğumlu olup Evli ve 3 Çocuk babasıyım.

İlköğretimi Ardahan’ın Aşağı Aydere Köyünde, orta ve lise öğrenimimi ise Avcılar Anadolu Meslek Lisesi Makine Ressamlığı bölümünde tamamladım.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünü bitirdikten sonra Yüksek Lisansımı Gelişim Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladım.

10 yıl Teakwando sporu ile profesyonelce ilgilendim. 2007 yılında KÖROĞLU CEPHE SİSTEMLERİ firmasının kurucusu oldum. Kamu ve Özel sektörde, Üniversite, Hastane İş merkezi ve Fabrika projelerinin dış cephe kaplama işlemlerini gerçekleştirdik. Birçok konut projesine imza attım. Hali hazırda Yurt içi ve Yurtdışı projelerimiz devam etmektedir.

Cumhuriyet Halk Partisi ailesinde; 1998 den beri bulunmaktayım. Tüm yerel ve genel seçim dönemlerinde aktif olarak görevlerde bulundum. Ben ve ailem uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olarak gönülden partimize bağlıyız.

Esenyurt Kent Konseyi Proje Etüt Başkanlığı,

KASİAD Başkan Yardımcılığı,

Ortak Akil Platformu Yönetim Kurulu Üyeliği,

Ardahan Kültür Evi Üyeliği,

Ardahan Hanak Derneği Üyeliği,

İç Mimarlar Odası Üyeliği görevlerim devam etmektedir.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir’e yeni görev

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platform başkanlığına seçildi.

Esenyurt'ta güpegündüz Eczaneye kurşun yağdırdılar!

Esenyurt'ta 27 gün arayla aynı eczaneye motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anları güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta Fırın Çalışanından 500 Bin TL'lik Hırsızlık

Esenyurt'ta bir fırın çalışanı, patronunun kaybettiği para kasasının anahtarını alarak kasadan 500 bin TL değerinde altın ve parayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, çalışan kayıplara karıştı.

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

TÜM HABERLER