esss

Alpaslan; Büyükçekmece 31 Mart akşamı AK hizmetle buluşacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alpaslan; Büyükçekmece 31 Mart akşamı AK hizmetle buluşacak
Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Alpaslan yerel basın mensuplarına aday adaylığı sürecini ve aday olması halinde yapacağı icraatlarını anlattı.

1973 yılından bu yana Büyükçekmece’de yasayan bir ailenin evladı olarak 1983 yılından dünyaya geldiğini ifade eden Alpaslan  “Doğduğum büyüdüğüm veruhumun şekillendiği ilçeme daha fazla katkıda bulunmak için hizmete talip oldum” dedi.

Uzun yıllar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışama ekibinin de de yer alan Alpaslan, Büyükçekmece’nin AK Parti Belediyeciliğinin hizmetlerinden yoksun kaldığını milletin kendilerine yetki vermesi halinde ,16 yıldır ıskalanan hizmet kervanına Büyükçekmece’den de başlayacaklarını söyledi. 35 yaşında genç bir aday adayı olarak Cumhurbaşkanın ülke yönetimini artık gençlere bırakmasını işaret ettigini buradan hareketle yaşadığı ilçe Büyükçekmece için sorumluluk duyduğunu ve hizmete hazır olduğunu anlattı.

Büyükçekmece’nin ekonomi, hizmet, kültür sanat, altyapı gibi birçok hizmetlerden yoksun kaldığına dikkat çeken Muhammet Alpaslan, aday olması halinde yapmayı planladığı hizmetlerde bazılarını şöyle sıraladı :

1-Büyükçekmece kültür sanat ve Turizm alanında yeni bir akılla yönetilecek.

2- Kongre Merkezleri Şehri olacak

3-Tarihi mekânlarımıza hak ettiği değere kavuşturup şühedaya sahip çıkacağız.

4-Metrobüs hattını Büyükçekmece’ye kadar getireceğiz

5- ilçenin iki yakasını bir araya getirmek için en az 4 noktadan birbirine bağlayacağız.

6-Belediyenin yaşadığı finans sorunu için yeni kaynaklar oluşturacağız.

7-Sahilde yeni kumsal alanlar oluşturup halkımızın sağlıklı bir şekilde denizi kullanmasını sağlayacağız.

8-Kentin genel dokusunu bozacak planlara izin vermeyeceğiz.

9-Kent Konseyini yeniden oluşturarak yönetime ortak edeceğiz.

10- Büyükçekmece Anayasasını vatandaşlarımızla birlikte oluşturacağız.

11-Yeşil alanlarımızı çoğaltacağız

Muhammet Alpaslan, genç yaşına ve enerjisine güvendiği, Ak Parti Genel Merkezdeki siyasi çalışmalarında ki tecrübelerine ve devlet kademelerinde ki deneyimleri ile Büyükçekmece’yi İstanbul’un Geleceği yapacaklarını söyledi.

Muhammet Alpaslan Kimdir:

İstanbul Gelişim Üniversitesi İletişim Bölümünü bitiren Alpaslan, AngliaRuskin Üniversitesinde İşletme ve İnsan Kaynakları Yönetimi eğitimi aldı. Tepecik Belediyesi ve Beylikdüzü Belediyelerinde Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan Muhammet Alpaslan daha sonra Başbakanlık Özel Kalem Koordinasyon ve Protokol Sunuculuğu, Cumhurbaşkanlığı Kültür İşleri Protokol Sunuculuğunu yaptı. Siyasi yaşamına Milli Gençlik Vakfında başlayan Alpaslan, Refah Partisi, Fazilet Partisinde ki aktif görevlerinden sonra Ak Parti kurucuları arasında yer aldı. Son olarak Ak Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Muhammet Alpaslan evli ve 2 çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cami Avlusunda İnanılmaz Olay!Önceki Haber

Cami Avlusunda İnanılmaz Olay!

Motorin ve benzinde indirimSonraki Haber

Motorin ve benzinde indirim

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!