esss

Araç Takip Sistemleri Ardahan'da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Araç Takip Sistemleri Ardahan'da
Günümüzde özellikle Kamu Kurumlarının ve Kurumsal firmaların yaygın olarak tercih ettiği araç takip sitemleri artık Ardahan’da. Ardahanlı genç İş Adamı Bilişim Uzmanı Mehmet Suat Işıklı araç takip sistemlerinin satışı ve kurulumu için Ardahan ve bölgesinde yetkili olduğunu bildirdi.

Işıklı; Araç takip sistemi kullanımı kamuda ve özel sektörde çok yaygın şekilde başladı. Ardahan’ın tek yetkili Karel bayisi olarak, ilimizinde bu hizmetlerden zamanında yararlanması için gerekli çalışmamızı yaptık. Araç takip sisteminin montajını yapıp, gerekli yazılım ve hizmetlerini de ayarlayıp sistemi tam ve sorunsuz teslim ediyoruz. Aracın servise yada sanayiye götürülmesine gerek kalmadan bulunduğu yerde bütün işlemlerini tamamlıyoruz. 2 yıl yerinde garanti hizmeti ile bu sistemi herkesin ayağına götürüyoruz. Araç takip sistemlerimizde GPRS hattı ve harita kullanımı dahil olarak başka hiçbir işlem yapmadan hizmetinize sunuyoruz.

Araç Takip Sistemi Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Araç Takip Sistemlerini sizler için ele aldık. Araç Takip Sistemi Nedir? Karel Araç Takip Sisteminin Özellikleri Nelerdir? Kullanıcılara ne gibi avantajlar sağlar? Bu ve bunun gibi sorularınıza özetle, Karel Araç Takip Sistemleri, işletmenizin karlılık ve verimliliğini artıracak çözümler sunmaktadır. Nasıl mı? Gelin bu ve daha fazlasını birlikte inceleyelim.

Karel', ülkemizde artan trafikte zamandan ve yakıttan tasarruf sağlamak ve bunun yanı sıra can ve mal güvenliğini artırmak amacı ile Karel' Araç Takip Sistemleri'ni sizlere sunmuştur. İngiltere'de yapılan kurumsal ölçütteki bir araştırmaya göre, araç takip sistemleri, mal/can güvenliği konusunda %10, maddi tasarruf anlamında da %25’ekadar büyüyen iyileşmeye sebep olabilmektedir.Araç Takip Sistemi, araçlarınızın sayısal bir harita üzerinde takibini ve raporlamasınısağlayan sistemdir.

Karel' Araç Takip Sistemi ise araç filosu olan firmalara araçlarının sayısal bir harita üzerinde sürekli takip edilmesini sağlar. İnternet erişimi olan herhangi bir bilgisayar veya cep telefonundan kullanımı kolay bir arayüz yardımıyla gerçek zamanlı araç takibi ve filo yönetimi mümkündür.

Araç Takip Sistemi Çeşitleri

Araç Takip Sistemleri, araçların anlık olarak takibini ve raporlamasını yapabildiği Aktif Sistem ve herhangi bir online izleme yapmadan, cihazların kendi içerisinde geçmişe yönelik konum bilgilerini tutabildiği ve istenildiğinde raporlanabileceği Pasif Sistem diye 2 çeşit sistem sunar. Günümüzdeki birçok araç takip sistemi Aktif ve Pasif Sistemin ikisini de desteklemektedir.

Araç Takip Sisteminin Avantajları

► Araç takip sisteminin en önemli avantajı aracın ve araçkullanıcısının güvenliğini artırmasıdır.

► Araç takip sistemi ile hem güzergâh planlaması hem yakıt tasarrufu yapılabilmekte hem de trafikteki zaman kayıplarını minimuma indirip,  müşteri memnuniyeti arttırılmaktadır.

 Bu özelliği bir adım daha öteye taşıyan ve Türkiye’de tek olan Karel' Araç Takip Sistemi ile canlı trafik yoğunluğu bilgisi verilebilmekte ve güzergâh planlamasında en hızlı rota hesaplanabilmektedir.

► Araç takip sistemi, araçların izinsiz zaman ve güzergah kullanımını engelleyerek ve limit aşımı hız uyarıcılar ile kurallara uygun olmayan araç kullanımları engelleyerek araç yıpranmaları da iyileştirilmiş olacaktır.

► Özetle, araç takip sistemine yapılacak olan yatırım, kurulduğu andan itibaren kazandıracağı tasarruf ve ek işletme iyileştirmeleri ile kendini amorti etmeye başlayacaktır.

Karel' Araç Takip Sistemi ile;


► Filo kontrolü
► Zaman ve maliyet tasarrufu
► Operasyonel verimlilik
► Araç ve personel güvenliği
► Yakıt tasarrufu
► Araç bakım ve kullanım maliyetlerinde düşüş sağlanır.
► Müşteri memnuniyeti

Neden Karel' Araç Takip Sistemi?
► Anahtar teslim proje yetkinliği
► Gelişmiş harita uygulamaları
► Türkiye'de tek "trafik bilgisi"
► Kurumsal projeler ve referanslar
► Dünya çapında teknoloji
► Tüm Türkiye'de montaj, servis ve destek ağı
► Güçlü iş ortaklıkları

Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. ( www.ardahankarel.com )

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahan'da dışarı çıkan buz tutuyorÖnceki Haber

Ardahan'da dışarı çıkan buz tutuyor

Başbakan Yıldırım: Cinsel istismar tasarısını geri çekiyoruzSonraki Haber

Başbakan Yıldırım: Cinsel istismar tasar...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!