esss

Ardahan Kültürevi 10 Ocak Gazeteciler Gününü Unutmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan Kültürevi 10 Ocak Gazeteciler Gününü Unutmadı
Ardahan Kültür Evi'nin gazeteciler için düzenlediği sabah kahvaltısı programına Bölge de bulunan ulusal ve yerel gazeteciler katılım sağladı.

Günün anlam ve önemine değinen dernek başkanı Efrail Çifçi şunları söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan dernek başkanı Çifçi,  basın temsilcileri ile sürekli diyalog içerisinde olduklarını ve basına destek olunması çağrısında bulundu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan çifçi, şöyle devam etti. "Gazeteciler toplumun sesidir. Demokrasinin en önemli gereği olan gazetecilik mesleğini en iyi şekilde icra eden ve gece gündüz demeden zor şartlarda da olsa görevini yapan sizlerin bu anlamlı gününü kutluyorum" dedi.

İYGAD Başkanı Mert; Gazetecilik kadar Dernekçilik de zor dedi

İstanbul Yerel Gazeteciler Dernek Başkanı ve aynı zamanda Damga gazetesi ortaklarından olan Gazeteci Mehmet Mert, yaptığı konuşmada gazetecilerin ne kadar zor şartlarda hayatlarını idame ettirdiklerini en iyi bilenlerdenim. Elimizden geldiği kadar meslektaşlarımıza meslek örgütü olarak yardımcı olamaya çalışıyoruz. Gazetecilik kadar Dernekçilikte bir o kadar zor iş diyerek böyle anlamlı bir program ile gazetecileri bir araya getiren Ardahan Kültürevi Başkanı Efrail çifçi ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim dedi.

Karakoç “1961 den bu yana 10 Ocak günü”

Programın açılış sunumunu Ardahan Kültürevi Basından sorumlu Başkan yardımcısı Mihrican Deniz yaptı. Sunum ardından Dernek Başkan vekili ve Gazeteci Metin Karakoç'un günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Karakoç, Dernek olarak yapılan faaliyetleri anlattı ardından gazeteciliğin önemine değinerek  “Bu ülkede olup biteni bizlere 7/24 ulaştıran, her türlü havadisleri korkusuzca kamuoyuna yansıtan bütün gazetecilere teşekkür ederim.1961 den bu yana her 10 Ocak bizim için özel bir gündür. İnşallah bu günden sonra da günün önemi devam edecektir ”dedi.

Ardından söz alan Basın mensupları Ardahan Kültürevi’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan bölgede tek duyarlı STK olduğuna değinerek teşekkür ettiler.

Daha sonra kahvaltı programına katılan gazetecilere dernek merkezini gezdiren dernek yöneticileri gazetecileri bilgilendirerek yapılan çalışmaları anlattılar.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demir; 10 Ocak Gazeteciler Gününü KutladıÖnceki Haber

Demir; 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutlad...

Ardahan Esob'da Mustafa Morkoç DönemiSonraki Haber

Ardahan Esob'da Mustafa Morkoç Dönemi

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!