esss

Avcılar teröre karşı tek yürek oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avcılar halkı terörü protesto yürüyüşünde tek yürek oldu.

Avcılar Merkez Mahallesi Marmara Caddesi’nde gerçekleşen yürüyüşe, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Atatürkçü Düşünce Derneği, Sivil Toplum Kuruluşlarının yanı sıra çok sayıda Avcılarlı vatandaş katıldı.

BAYRAĞINI ALAN MEYDANLARA KOŞTU

Avcılar halkı ellerinde Türk bayrakları ile Marmara Caddesi’ni kırmızı ve beyaz renklere boyarken, hep birlikte el ele yürüyerek yaşanan terör olaylarına karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

24 Aralık günü saat:16.00’da Marmara Caddesi önünde buluşan yoğun kalabalık, terörü lanetlediği sloganlar eşliğinde başladığı yürüyüşü belediye binası önünde noktaladı. Başkan Toprak ve Avcılarlı vatandaşlar “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Devlet Millet El Ele Teröre Karşı Mücadeleye” pankartı taşırken, sık sık ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ ve ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez ’ sloganları atıldı.

ŞEHİTLERE SAYGI İÇİN YILBAŞI KUTLAMALARI İPTAL

Yürüyüşün bitiminde belediye binası önünde şehitlerimiz için saygı duruşu yapılırken, saygı duruşunun hemen ardından İstiklal Marşımız okundu. Belediye binası önünde bulunan platformda konuşan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, yaşanan üzücü terör olayları ve şehitlerimize saygı için bu yıl düzenlenmesi planlanan yılbaşı kutlamalarının iptal olduğunu belirtirken; “ Avcılarımız, Rumeli Balkanlar’dan, Anadolu’dan gelip Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerine sahip çıkanların kentidir. Avcılar yüreği kocaman bir kenttir. Her zaman bu duruşunu sergilemiştir. Bugünde askerimizin yanında, polisimizin yanında, bu vatan için mücadele edenlerin yanında, teröre karşı duruşuyla bir kez daha meydanda toplanmıştır” dedi.

VATAN BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR

Başkan Toprak devam ettiği konuşmasında; “Değerli hemşehrilerim, Çanakkale Zaferi, arkasından Kurtuluş Savaşı’nı gerçekleştiren, ardından Cumhuriyet’i kuran ve bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onunla birlikte omuz omuza mücadele eden, gazi olan, şehit olan herkesi, Kıbrıs’ta, 15 Temmuz’da şehit olanları, teröre karşı mücadele verirken şehit olan, gazi olan herkesi saygı, minnet ve gururla anıyoruz. Onlar unutmasınlar ki Avcılar’da yaşayan herkesin yüreği onlarla beraberdir. Onun için bugün burada, Vatan bölünmez bir bütündür diyerek teröre karşı durarak, şehitlerimizin yanında olarak bir aradayız ”dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kübra ’nın sır ölümünde kayıp sevgili aranıyorÖnceki Haber

Kübra ’nın sır ölümünde kayıp sevgili ar...

Fiyatı altınla yarışıyor!Sonraki Haber

Fiyatı altınla yarışıyor!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!