esss

Avcılar'da söz kadınların

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avcılar'da söz kadınların
Avcılar Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyerek Emekçi Kadınlar ile bir araya geldi.

Marmara Bölgesinin Tek Kadın Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli saat 11:00’da Kadın Personeli ile Avcılar Belediye Meydanında buluştu. Avcılar Belediye Meydanında basın açıklaması yapan Başkan Dr. Handan Toprak Benli; “Kadınlar; emeğini, mücadelesini hayatları ile ödediğini utmamak için 8 Mart tüm dünyada kutlanmaktadır.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de en büyük sorunlarından biri kadının toplumsal temsiliyeti sorunudur. Bunun üstesinden gelebilmek, kadınların yaşadığı şiddeti azaltabilmek ve onların dahil olduğu alanlar ve politikalar üretmek, toplumda kadın sorunları üzerinde farkındalıklar yaratabilmek öncelikli hedefimiz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün eşit yurttaşlık temelleri üzerine kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin eşit ve özgür bireyleri olarak, kadınların ekonomik ve sosyal düzlemde daha fazla yer alması umuduyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü Kutluyorum” dedi.

AVCILAR’DA 8 MART EL EMEĞİ GÖZ NURU PAZARI

Avcılar’da yaşayan kadınların ev ekonomisine katkıda bulunması amacı ile kendi ürettikleri ürünleri sattığı Kadın El Emeği Pazarı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında geçici olarak Atatürk Parkı’nda kuruldu. 4-12 Mart tarihleri arasında açık olacak Kadın El Emeği Pazarını Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ziyaret ederek, emekçi kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

8 MART KÜLTÜR SANAT ETKİNLERİ İLE DEVAM EDECEK

Avcılar Belediye Başkanlığı’nın basın açıklaması ile başlayan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü etkinliği; saat 13.00’da Barış Manço Kültür Merkezinde sergilenecek olan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Resim Sergisi” ile davam edecek. Saat 20.30 ‘da ise; Barış Manço Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesinde, “Manuel Reina Flamenco” konseri ile Avcılarda kadınlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü coşku ve emeğine sahip çıkma kararlılığı ile kutlayacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta İnternet Kafelere Polis UygulamasıÖnceki Haber

Esenyurt'ta İnternet Kafelere Polis Uygu...

Amatör Kulüpler Esenyurt'ta Bir araya geldiSonraki Haber

Amatör Kulüpler Esenyurt'ta Bir araya ge...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!