esss

Avcılar’ın prim değeri artıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avcılar’ın prim değeri artıyor!
Son yılların prim değeri yükselen ilçelerindenAvcılar, gayrimenkul sektöründe adından söz ettiriyor.

Yeni konut projelerin artış gösterdiği Avcılar,İstanbul Avrupa Yakası’nın yıldızı parlayan ilçeleri arasında geliyor. Özellikle İstanbul’un çılgın projesi olarak bilinen ve 2011 yılından beri gündemde olan Kanal İstanbul Projesi’nin, yaklaşık 3.1 kilometrelik kısmının Avcılar sınırları içerisinde bulunması bölgeyi ön plana çıkarıyor. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece ise proje alanında yer alan diğer ilçeler olarak dikkat çekiyor. İstanbul Boğazı’na alternatif olarak oluşturulan su yolu projesi Kanal İstanbul’un güzergahında bulunan ilçelerin emlak prim değerinin önümüzdeki yıllarda daha da artması bekleniyor. Peki, Kanal İstanbul Projesi güzergâhındaki Avcılar’ın konutta kazandıran ilçesi hangisi? Avcılar satılık daire fiyatları ne kadar? Avcılar’da son bir yılda satılık konut fiyatları ne kadar arttı? İşte Avcılar emlak piyasası hakkında önemli bilgiler:

Avcılar’da satılık daire fiyatları son bir yılda yüzde 0.66 arttı!

Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, İstanbul’un yıldızı parlayan ilçelerindenAvcılar’da satılık konut fiyatlarıson bir yılda yüzde 0.66 artış gösterdi. Avcılar satılık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için minimum189 bin 568 TL, maksimum 315 bin 900 TL arasında değişirken, ortalama konut satış fiyatı 252 bin 757 TL olarakgösteriliyor.Avcılar ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 2 bin 528 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 18 yılı buluyor.

Avcılar kiralık daire fiyatları ne kadar?

Avcılar ilçesinde iki üniversite yer alıyor. Diğer taraftan da çevre ilçelerde bulunan üniversitelere de yakın bir konumda olmasıbölgedeki kiralık daire talebini artırıyor. Hal böyle olunca kiralık daire fiyatları hem öğrenciler hem de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği konuların başında geliyor.Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre,Avcılar kiralık daire fiyatı ortalama 100 metrekare için 881 TL ile 1.468 TL arasında değişirken, ortalama kira fiyatı 1.174 TL olarak belirtiliyor.

Avcılar’ın konutta kazandıran mahallesi: Gümüşpala

Avcılar’da Ambarlı Mahallesi, Avcılar Mahallesi, Cihangir Mahallesi, Deniz köşkleri Mahallesi, Firuzköy Mahallesi, Gümüşpala Mahallesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Tahtakale Mahallesi, Üniversite Mahallesi ve Yeşilkent Mahallesi olmak üzere toplam 9 mahalle bulunuyor. Gümüşpalaise satılık konut fiyatı en çok artanmahallelerinbaşında geliyor. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Gümüşpala satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 1.4 artış gösterdi. Gümüşpala Mahallesi’nde ortalama konut metrekare fiyatları 2 bin 820 TL olurken, konut yatırımgeri dönüş süresi 20 yıl olarak hesaplanıyor. Gümüşpala’da satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 211 bin 30 TL ile 352 bin 600 TL arasında değişiyor.

Avcılar’da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyorsanız, tüm Avcılar satılık daireler için tıklayın!

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tamer Özyurt İlkokulu'ndan proje: Sağlık İçin Çorba İçinÖnceki Haber

Tamer Özyurt İlkokulu'ndan proje: Sağlık...

MHP’den Yeşilçam Kahve Evine ziyaretSonraki Haber

MHP’den Yeşilçam Kahve Evine ziyaret

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!