esss

Başkan Kadıoğlu Görevinden İstifa Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadıoğlu Görevinden İstifa Etti
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Esenyurt Belediyesi’nden yapılan açıklamayla başkanlık görevini 13 yıl 8,5 aydan beri sürdüren Necmi Kadıoğlu’nun bugünden itibaren kendi isteği doğrultusunda görevinden istifa ettiği, buna dair yazılı talebin valiliğe bildirildiği kaydedildi.

Yapılan açıklamada belediye başkanı Kadıoğlu’nun 3 seneden beri çeşitli sağlık sorunları sebebiyle tedavi gördüğü kaydedildi, açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Sorumlusu olduğu ilçe ve Esenyurt halkının ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmesi gereken hizmetlerin yapılmasında sağlık sorunlarının engel teşkil etmesi kaygısının oluşması sebebiyle böyle bir istifaya karar vermiştir. Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu, seçildiği günden itibaren Esenyurt ilçesine ve halkına olan duyarlılığı nedeniyle aldığı bu kararı saygıyla karşılıyoruz. Sayın Belediye Başkanımıza Esenyurt ilçesi ve bu ilçede ikamet edenler adına sergilediği insanüstü gayretler, çabalar ve çalışmalar, eğitim, sağlık, çevre, sosyal barış, kültür gibi alanlardaki hizmetlerinden ötürü şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi kamuoyu önünde bir kez daha sunarız.”

İSTİFA İLE İLGİLİ AK PARTİ'DEN İLK YORUM

Kadıoğlu'nun istifasına ilişkin ilk değerlendirme AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdir Eker'den geldi. Eker katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada "Esenyurt Belediyesi ile ilgili tartışılan bir konu yok. Kendisi istifa etti, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz. Esenyurt Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi.Yerine biri seçilir hizmet akışı devam eder" dedi.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ: DAHA ÖNCEKİ İSTİFALARLA BENZER DEĞİL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, NTV canlı yayınında Kadıoğlu'nun istifasıyla ilgili şunları söyledi:
"Devam eden değişim ve yenileme süreci konusunda kamuoyunu bilgilendirdik. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifası bunun dışında sağlık sorunları nedeniyle yapılmış bir istifa. tedavi süreci 3 yıldır devam ediyordu. Göreve devam etme konusundaki yaşadığı kaygılardan dolayı görevden affını kamuoyuyla paylaştı. Daha önceki istifalarla benzer bir istifa değil. Bu konuda zaten yerel yönetimler başkanlığımız böyle bir süreç başladığında kamuoyuyla paylaşıyor. Cumhurbakanımız bütün siyasi partileri kendi belediyeleri konusunda değerlendirme yapmaya davet ediyorum dedi. Biz kendi belediyelerimizle ilgili çalışmalarımızı başlattık.''

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta Mehmet Akif canlandırıldıÖnceki Haber

Esenyurt'ta Mehmet Akif canlandırıldı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu hayatını kaybettiSonraki Haber

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu hayat...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!