esss

Başkan Kadıoğlu, Öğretmenlerle Yemekte Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadıoğlu, Öğretmenlerle Yemekte Buluştu
Esenyurt Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlenen yemekte ilçede görev yapan tüm öğretmenler bir araya geldi.

Esenyurt belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen yemek programına İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

“Öğretmenlik Yüce bir meslektir”

Uzun yıllar Türkiye’nin birçok yerinde görev yapan ve her platformda eğitimin önemine değinen Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, “ İnsan hayatında öğretmenlik mesleği çok önemli ve yüce bir meslektir. Bir öğretmen için yetiştirdiği öğrencilerin yaşam içinde önemli vasıflarda görmesi o öğretmenin gururu ve madalyasıdır” dedi.

“İlçemiz eğitimde iyi bir noktaya geldi”

Programın ev sahibi Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak, “ Geçmişte ve gelecekte izleri olan fedakâr öğretmenlerimizin günün kutluyorum” dedi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, “ Tüm öğretmenlerimize inşallah başarılı bir yıl daha diliyorum. Sıkıntısız ve mutlu bir eğitim yılı geçirmenizi ve özellikle genç öğretmenlerimizin öğrencilerine önemli ve faydalı eğitim programları sunacaklarına eminim. Yeni okullarımız modern ve son derece kullanışlı olarak inşa ediliyor. Öğrencilerimiz ve onları eğiten öğretmenlerimiz pırıl pırıl yeni okullarda daha rahat ve verimli olacaklarını düşünüyorum. Böyle modern ve yeni okullarımız ile son yıllarda ilçemizde eğitim alanında iyi bir noktaya geldi. Varoş denilen Esenyurt’umuz bugün Türkiye’de 5’nci sırada, İstanbul’un ise birinci sırasındadır. Sizler ilçeler arasında birinci sırada bulunan bir ilçenin öğretmenleri olarak bugün bizlerle bir aradasınız. Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler gününü bir kez daha kutluyorum” dedi.

“Yaşanılmayı tercih edilen bir ilçe”

Başkan Kadıoğlu’nun konuşması ardından Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci söz aldı. İnci, “ Bende tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum. Belediye Başkanımızın özverili çalışmaları ve çabaları ile Esenyurt yaşanılmayı tercih edilen bir ilçe haline geldi. Ülkemizin geleceğini belirleyecek olan kişiler sizlersiniz. Bizleride yetiştiren sizler gibi öğretmenlerimizdir. Hiçbir zaman unutmuyoruz. İlçemizde güzel bir birlik ve beraberlik var. Öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda ve modern okullarda eğitim görebilmeleri için belediyemiz ile birlikte yoğun çalışma halindeyiz. İnşallah ilçemiz önümüzdeki yıllarda da eğitim alanında daha iyi yerlere gelecektir” dedi.

Protokol konuşmaları ardından Mental Aritmetik alanında Dünya 2’ncisi olan Can Atay Örken ile Masa Tenisi Türkiye şampiyonu olan Yağız Şener’e hediyeleri Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından verildi. Programa katılan tüm öğretmenlere Esenyurt Belediyesi tarafından hediye takdim edildi.

Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan koro sahne alarak şarkı ve türküler seslendirdiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eslife HospitalÖnceki Haber

Eslife Hospital

Türkiye'nin En Büyük Hastane Tatbikatı YapıldıSonraki Haber

Türkiye'nin En Büyük Hastane Tatbikatı Y...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!