esss

Başkan Süleymanoğlu; “Hizmetlerimin devamı için aday oldum”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Süleymanoğlu; “Hizmetlerimin devamı için aday oldum”
Esenyurt Belediyesi Meclis Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, kendisinden beklenen hamleyi gerçekleştirerek Ak Parti’den Esenyurt Belediye Başkan aday adayı oldu.

31 Mart Pazar günün yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’den Esenyurt Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Esenyurt Belediyesi Başkan vekili Gürbüz Süleymanoğlu; ‘Ardahan Göle'liyim. 40 yıldır yaşadığım, görev yaptığım Esenyurt ilçesine hizmetlerimin devamı için aday adayı oldum.’’ dedi. Süleymanoğlu geçtiğimiz gün gazetemizin sabah kahvaltısında konuğu olarak sohbet havasında sorularımızı yanıtladı.

Kent Haber: ‘’Okurlarımız için kendinizi kısaca tanıtır mısınız?’’

‘’40 yılı aşkın süredir Esenyurtluyum’’

Ardahan Göleliyim. 40 yıldan fazladır Esenyurt’ta yaşıyorum. 1994 yılında Doğruyol Partisi’nden belediye başkan adayı oldum. O dönemde nüfusun yoğun olmamasına rağmen 4 bin gibi çok ciddi bir oy aldım. Akabinde 1999 yılında Ardahan’da Doğruyol Partisi’nden ikinci sıra milletvekili adayı oldum. Sonrasında da sizlerin de bildiği gibi Esenyurt’ta Ak Parti’de siyasi hayatımı sürdürdüm. 2 dönem belediye başkan yardımcılığı yaptım. Bu dönemde de hem Esenyurt Belediyesi Başkan Vekiliyim hem de Meclis Başkan Vekiliyim. Son bir yıldır da İBB’de meclis üyesi olarak görevimi sürdürüyorum. 40 yılı aşkın süredir Esenyurtluyum. Esenyurt’un belde belediyesi dahi olmadan önce Eşkinoz Köyü olduğu dönemden bu yana buradayım. Özetle özelde Ardahan Göle, genelde Esenyurtluyum.

Kent Haber: ‘’Ak Parti 3 dönemdir Esenyurt’ta iktidarda. Siz de belediye başkan aday adayı oldunuz. Neden aday oldunuz?’’

‘’Esenyurt’a ve Esenyurtlulara karşı bir sorumluluğum var’’

Evet dediğiniz gibi partimiz 3 dönemdir Esenyurt’ta iktidardadır. Resmi olarak 850 bin nüfusu olan Esenyurt’un gayri resmi rakamlara dayanarak söyleyebilirim ki 1 milyondan fazla nüfusa sahip. Esenyurt’ta çok ciddi anlamda büyük hizmetlere emeğim geçti. Büyük tecrübe edindim. Esenyurt benim evim, İstanbul’un en büyük ilçesi olarak da bir mega kente dönüştü. Ben Fatih Mahallesi’ndeki Hüseyin’in Gülbüz’üyüm, Çınar Mahallesi’ndeki Ayşe ablanın oğluyum, Pınar Mahallesi’ndeki Yusuf amcanın hemşerisiyim. Yani özetle benim Esenyurt’a ve Esenyurtlulara karşı bir sorumluluğum var. Bu sorumluluğumu yerine getirebilmek adına yıllardır edindiğim bilgilerime, kazandığım tecrübelerime dayanarak ve her şeyden önemlisi de aldığım baskılar neticesinde aday adayı olmak zorunda kaldım. Halkımızın talepleri beni bu kararı olmaya yönlendirdi. Daha güzel bir Esenyurt için, birlikte el ele kol kola yönetebileceğimiz bir Esenyurt için aday adayı oldum.

Kent Haber: ‘’Bildiğiniz gibi Ak Parti Esenyurt’ta birçok başvuru var. Siz bunu neye bağlıyorsunuz?’’

Evet, birçok arkadaşımız adaylık başvurusunda bulundu. Bu bir yarıştır. Bu bizim partimizin ne kadar demokratik olduğunun kanıtıdır. Ak Parti’nin en güzel özelliğinden birisi de sizin de bildiğiniz üzere birçok adayın bu yeterlilikte olmasıdır.

Kent Haber: ‘’Siyasi geçmişinizi de göz önünde bulundurarak belediye başkanı olursanız hayalinizde gerçekleştirmek istediğiniz herhangi bir projeniz var mı?’’

Bildiğiniz gibi Esenyurt yoğun bir nüfusa sahip ve geleceğimizin yapı taşlarını da çocuklarımız oluşturuyor. Benim hayata geçirmek istediğim en büyük projem çocuklarımızın eğitim konusunda daha iyi hizmetler almasını sağlamak olacaktır. Eğer belediye başkanı olursam Esenyurt’ta yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz. Adaylığım kesinleştiğinde hedeflediğim projelerimden daha detaylı bahsedeceğim.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar'a Coşkulu KarşılamaÖnceki Haber

AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı...

Kaftancıoğlu: ‘’Esenyurt’un kendi dinamikleri var’’Sonraki Haber

Kaftancıoğlu: ‘’Esenyurt’un kendi dinami...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!