esss

CHP Esenyurt aday adaylarını tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Esenyurt aday adaylarını tanıttı
Esenyurt Elite Davet Düğün Salonu’nda Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Başkan aday adaylarının ve meclis üyesi aday adaylarının tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Tanıtım toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, milletvekilleri, il yöneticileri, Esenyurt Mahalle Muhtarları, STK başkanlarının katılımının yanı sıra çok sayıda partili toplantıya yoğun ilgi gösterdi.

‘’CHP bayrağını Esenyurt Belediyesi’ne dikeceğiz’’

İki bin kişinin üzerinde katılımın olduğu organizasyonun moderatörlüğünü ise CHP Esenyurt İlçe Örgütü Genel Sekreteri Saim Kendir üstlendi. Düzenlenen toplantıda ilk konuşma CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen tarafından yapıldı. Katılımcılara teşekkür eden Gökmen, Esenyurt’ta Ak Parti iktidarına son vereceklerini söyledi. Gökmen: ‘’14 yıldır Esenyurt, Ak Parti iktidarıyla kötü bir şekilde yönetiliyor. Cumhuriyet Halk Partisi deneyimli kadrosuyla bu kötü gidişe bir son verecektir. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütü size söz veriyor. 1 Nisan sabahı Ak Parti’ye 1 Nisan şakası yapmayacağız. 1 Nisan günü Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Esenyurt Belediyesi binasına dikeceğiz.’’ dedi.

‘’Çamurdan bir kent yaratılmıştı’’

Ardından Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yoğun tezahüratlarla kürsüye çıktı. Kaftancıoğlu: ‘’10 aylık sizin de dışarıdan gördüğünüz tempoyla ister istemez, yuvam olan Esenyurt’tan biraz uzak kaldım. Ama her zaman gönlümün en güzel yerinde Esenyurt ve Esenyurtlular var. Yıllar önce Esenyurt’un hikâyesi yazılmaya başlanmıştı. Çamurdan bir kent yaratılmıştı. Ama 14 yıldır Esenyurt’u katlettiler ve Esenyurt’a hala ihanet etmeye devam ediyorlar. Esenyurt’a, Esenyurt’u kaybedersek Kâbe’yi kaybederiz diyen bir çapsızı atadılar.Esenyurt’ta yaşayan 1 milyonun hak etmediği şekilde kenti katletmeleri yetmiyormuş gibi sizleri de bizleri de hepimizi yok saydılar.’’

‘’Gönlüm hep Esenyurt’ta, gözüm de üzerinizde’’

Sözlerine gönlünün hep Esenyurt’ta olduğunu ifade eden Kaftancıoğlu şu şekilde devam etti: ‘’Esenyurt’un 14 yıl önce nasıl yönetildiğini gördüğüm için bir şeyler yapmalıyım diyerek siyaset arenasında bir şeyler yapmaya başlamıştım. Çünkü ben Esenyurt ile beraber, Esenyurtlularla beraber, Esenyurt’un rengiyle, sesiyle, varlığıyla hep birlikte beraber 2009 yılında çıkmış ve benim babam bir kahramandı diyerek bu topraklarda katledilmiş aydınlarımızı hep birlikte anmıştık. Halk için hak için inanmış mücadeleden hep birlikte yaşamın her yerinde birlikte mücadele etmiştik.’’

‘’Halk için hak için yaşıyoruz’’

‘’Onlar hep kutuplaştıran, hep ayrıştıran olurken biz hep barıştıran hep buluşturan hep birlikte ortaklaşa halk için hak için yaşıyoruz.Emin olun hep birlikte başarabiliriz ve şüphesiz onlardan daha iyi yönetebiliriz. Esenyurt’ta olmaktan çok mutluyum. Sizden mesafe olarak uzaklaştım, ama gönlüm hep Esenyurt’ta, gözüm de üzerinizde., Esenyurt’u halkın Esenyurt’u yapacağız. Esenyurt’u kim kazanırsa kazansın Esenyurt’u halk yöneteceği için aday adayı arkadaşların da bir şey olmaktan ziyade hep birlikte bir şey başarmanın parçası olmalılar diyorum. Hepinize başarılar diliyorum.’’ açıklamasında bulundu.

Adaylar sinevizyon gösterisi ile tanıtıldı                                                  

Belediye başkan aday adayları tek tek söz alarak kısa birer konuşma yaptılar. Aday adayları Esenyurt’ta 14 yıllık Ak Parti iktidarının son bulacağının sözünü verdiler. İstanbul’da her ilçede olmayan birlikteliği Esenyurt’ta sağladıklarının altını çizdiler. Bu birlikteliğin tüm İstanbul’a ve Türkiye’ye gerekli olduğunu vurguladılar. Aday adayları Esenyurt’u,Esenyurtlu siyasetçilerin yöneteceğinin sözünü verdiler. Ardından meclis üyesi aday adayları hazırlanan sinevizyon gösterisi ile tanıtıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beylikdüzü'nde İranlılara baskın!Önceki Haber

Beylikdüzü'nde İranlılara baskın!

35 Yaş Üstü Veteranlar Futbol Turnuvası’nda sona gelindiSonraki Haber

35 Yaş Üstü Veteranlar Futbol Turnuvası’...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!