esss

CHP Esenyurt, liselerde örgütleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Esenyurt, liselerde örgütleniyor
Esenyurt’ta Halk-Lis örgütlerini kurma çalışmalarını başlatan CHP’li liseli gençler, ilk toplantılarını İlçe Başkanı Ali Gökmen ile gerçekleştirdi.

Gökmen partili gençlere, “Gençlik geleceğimiz, geleceğimize, ülkemize ve ilçemize sahip çıkacağız” dedi.

KORKUT : ARKADAŞLARIMA İNANIYORUM

Esenyurt’ta CHP Gençlik Kolları öncülüğünde çalışmalarına başlayan Halk-Lis, ilk toplantısını CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen’in de katılımıyla gerçekleştirdi.

Gençlik Kolları Başkanı Görkem Korkut’un ev sahipliğinde gerçekleştirdiler. Katılımın yoğun olduğu toplantıda konuşan CHP Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Görkem Korkut, “Biz Gençlik Kolları ile birlikte her noktada uyum içerisinde çalışan ve hep beraberce ciddi mücadele verdiğimiz Halkçı Liseli kardeşlerimizin her zaman yanlarında, abileri olarak onlara destek olmaya devam devam edeceğiz. Göreve geldiğim ilk günden beri kendi imkanlarımız doğrultusunda onların örgütlenmesine ciddi desteklerde bulunduk ve bu meseleyi kurul arkadaşlarımızla kendimize görev bildik. Şimdi ise kardeşlerimizin bu güzel örgütlülükleriyle gurur duyar hale geldik. Ciddi bir potansiyele ulaşan Halkçı Liseli kardeşlerimiz geleceğimizi belirleyecek olan bu uzun yolda bizleri umutlandırmaktadırlar. Bunca zamandır edindiğimiz tecrübeleri daha bu yaşta edinmiş, analiz kabiliyeti bulunan ve öngörebilen ciddi bir nesil arkadamızdan emin adımlarla gelmektedir. "Gelecek Biziz" diyen kardeşlerimi başarılarından dolayı onları tebrik ediyor ve herzaman destekçileri olacağımızı bir kez daha tekrarlıyorum.” dedi.

SAĞLAM: UMUDUMUZ ve HEYECANIMIZ TAM

Esenyurt Halkçı Liseliler İlçe Başkanı Aslan Sağlam ise amaçlarının liseli gençler için projeler üreterek hayata geçirmek olduğunu söyledi. Sağlam, “Bugün Halk-Lis Esenyurt olarak geniş katılımlı yönetim kurulu toplantımızı gercekleştirdik. Toplantımıza ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza projelerimizden bahsettik. Bizler Esenyurt'ta güzel işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Liseliler olarak Esenyurt'ta daha güçlü bir yapıyla ilk günkü inanç ve heyecanla örgütlenmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

GÖKMEN: TÜRKİYE İÇİN POLİTİKA ÜRETECEKSİNİZ

Toplantının son konuşmasını gerçekleştiren CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen ise gençliğin siyasette yer bulmasını istediklerini ve bunun için ellerini taşın altına koyduklarını söyleyerek, “Siyasetin ve siyasetçinin gençleşmesi için CHP olarak elimizden geleni yapıyoruz. Biliyorsunuz ki, CHP Esenyurt Gençlik Kolları, Türkiye’ye bir Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul’a da İl Başkan Yardımcıları hediye etti, arkadaşlarımız çok başarılı çalışmalar yaparak göğsümüzü kabarttılar. Buradan çıkacak siyasi kadro da sadece Esenyurt için değil, Türkiye için politikalar geliştirecek ve sosyal demokrasinin gelişmesine katkı sunacak. Buna yürekten inanıyorum. Yolunuz, yolumuz açık olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avcılar'da patlamaÖnceki Haber

Avcılar'da patlama

Esenyurt Bütçesi 750 MilyonSonraki Haber

Esenyurt Bütçesi 750 Milyon

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!