esss

CHP’Lİ ÇAPAN, ÇEBİ’Yİ TANITTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’Lİ ÇAPAN, ÇEBİ’Yİ TANITTI
CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Çapan, Kemal Çebi’nin Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmesinden sonra çalışma ekibiyle birlikte sabah buluşması organize etti. Çapan, kahvaltı programına Çebi'yi de davet ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

'CHP'DEN ADAY DEVŞİRMEYE ÇALIŞIYORLAR; ENGEL OLUN'

CHP’den aday olamayanların DSP’ye geçerek adaylaşmasını eleştiren CHP’li Çapan, "2.5 senedir Küçükçekmece için çalışıyorum. Referandumda miting yaptık, saha çalışmaları yaptık. Parti tabanımızdan başka kesimlerden vize alarak aday adaylı sürecine başlamıştık. Şimdilik burada yoklar ama 50 gün içinde onları da aramıza katacağız. 7'den 70'e partiliyiz. Her siyasi parti seçime katılabilir ama DSP'nin siyasi etiğe uygun davranmadığını görüyorum. Kendileri aday çıkarmak yerine CHP'den aday devşirmeye çalışıyorlar. Ben elimden geldiğince engelledim. Sizler de engelleyin" diye konuştu

'BU DÖNEMDE BÖLÜNMEYİ HAİNLİK SAYIYORUM'

15 senedir Marmaris Belediye Başkanı olan Ali Acar'ın aday gösterilmeyince CHP'den istifa edip, DSP adayı olmasını eleştiren Çapan, "DSP partiyse kendi adayı ile çıksın, İstanbul'da da 39 ilçede saldırıyorlar. Bizler AK Parti'nin iktidarını indirip, CHP'nin iktidarını kurana kadar çalışacağız. Ülkenin başına bir siyasi parti değil dert gelmiş. Bu dönemde bölünmeyi hainlik sayıyorum. Encümen adaylıklarında da kırgınlıklar olabilir. Kırılan arkadaşımızın hemen koluna girmeliyiz. Temel Karadeniz'in de ağababalarının da hakkından büyük bir Küçükçekmece ailesi olursak gelebiliriz" dedi.

'İMAMOĞLU'NUN TERCİHİ'

CHP Genel Merkezi'nin aday belirlerken İBB Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tercihi ile Kemal Çebi'yi aday gösterdiğini belirten Çetin Çapan, "İmamoğlu, "Çebi ile çalışmak istiyorum" dedi. Bize de saygı duymak düşüyor, başka bir şey düşmez. Bizler sosyal demokrat yurttaşlar olarak büyük bir halay kuracağız. Bundan sonra bana ne görev verirseniz onu emir sayacağım. Bundan sonra Çebi için elimden geleni yapacağım. Biz yarın Küçükçekmece sokaklarında el ele, omuz omuza duracağız" ifadelerini kullandı. Çapan daha sonra Çebi'nin elini kaldırdı.

ÇEBİ KONUŞTU: ÇAPAN’A ve EKİBİNE TEŞEKKÜR BORÇLUYUM

Çetin Çapan'ın konuşması sırasında salona giren CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi, aday adaylığı için başvuru sayısının fazla olmasının sevindirici olduğunu belirterek; "Aday sorumluluğu isim olarak bendedir, ama güç olarak, enerji olarak, sokakta çalışmak olarak 19 değerli aday adayı arkadaşıma iktidar olmak için çok ihtiyacımız var. Ben onlardan şiddetle destek istiyorum. Sizleri bir araya toplaarak beni de davet ederek konuşma fırsatı veren Çetin Çapan kardeşime de çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ÇAPAN'IN EKİBİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLIĞINDAN ÇEKİLDİ

CHP’li Çetin Çapan programın ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamada Çebi'nin elini rahatlamak için meclis üyesi aday adayı yol arkadaşlarının taleplerini geri çektiğini duyurdu.

Çapan şu açıklamayı yaptı:

Partimizin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirilen Ekrem İmamoğlu'nun tasarrufuyla Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı olarak atanan Kemal Çebi'ye, 31 Mart akşamına kadar tüm gücümüzle destek verecek, yanında olacağız.

Rahat çalışmak, projeleri uygulamak ciddi bir ekip anlayışıyla mümkündür. Bu bilinçle, Küçükçekmece Belediye Başkan Adayımız Kemal Çebi'nin elini rahatlatmak, ekibini kendi istediği doğrultuda ve rahatlıkla oluşturabilmesi adına, yol arkadaşlarım Meclis Üyeliği taleplerini geri çekmiştir.

Özelde Küçükçekmece, genelde ise İstanbul ve Türkiye'de partimizin iktidarı için gece gündüz demeden çalışacağız.

Mart'ın sonu bahar arkadaşlar, kesin bilgi, yayalım...

Yaşasın Cumhuriyet...

Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi...

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta Ucuz Sebze Satışı BaşladıÖnceki Haber

Esenyurt’ta Ucuz Sebze Satışı Başladı

Çakmağı Çaktı Evi Yaktı!Sonraki Haber

Çakmağı Çaktı Evi Yaktı!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!