esss

DSP’li Morkoç Ardahan PTT İl Müdürünü Göreve Davet etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DSP’li Morkoç Ardahan PTT İl Müdürünü Göreve Davet etti
DSP Ardahan İl Başkanı Mustafa Morkoç, Sosyal medya hesabından Ardahan PTT müdürlüğünü göreve davet etti.

İşte Başkan Morkoç’un o açıklaması;

Son  zamanlarda karşılaştığım ; Ardahan'ın  Damal ilçesinde ikamet eden  hemşerilerim'in  sık sık PTT  kurumunun  düzensiz açık bulunduğu hakkın da şikayette  bulundukları ve bu olayın  özellikle Siyasiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından pekte ciddiye alınmadığı  konusun da  konusun da dert yandıklarına şahit oldum.

Ardahan'ın en etkin çözümlü proje ve siyaset hamlesi olan parti  DSP’nin İl Başkanı  olduğumun, DSP   Yöneticileri kadar duyarlı bir siyasi parti kapılarının olmadığını ifade ederek, sorunun çözülmesi için   şahsım ve kamuoyu neznin deki Gayretimizden dolayı Teşkilatımızın bu konuyu gündemde tutabileceklerine inandıklarını söylediler. Neydi Damal halkını bu kadar etkileyen duyarsızlık?  Mecliste iki Milletvekili olan Ardahan ilinin En çözümsüz sorununun PTT kurumunun   olduğunu  duymak , Hem Ardahan sevdalısı , hemde bir siyasetçi olarak beni derinden etkiledi. Bu olayın sorun haline nasıl dönüştüğünü öğrenmek için  DSP Damal İlçe Başkanımız  Mustafa  KARA'yı  arayıp sorduğumda,  yaklaşık üç aydır  bizim PTT Şubemiz  öğlene kadar çalışıyor  deyince  siyaset ve topluma sorumluluk adına çok derinden yaralandım. Damal  halkı  Ardahan'ın  ve Vatanın  sevdalısı, Dostluk kapısı ve kardeşlik ruhu güçlü olan   insanlara bunun yapılmasını  asla doğru bulmuyorum. bu olayın takipçisi olacağımı  tüm kamuoyuna  beyan ediyorum.

 Damal ilcemiz diğer ilçelere göre ekonomi açıdan zaten zayıf bu halkı hiç kimsenin mağdur etme hakkı yoktur. Ben inanıyorum ki bu uygulamada sayın valimiz ve millet vekilerimiz duyarlı davranacaktır.

PTT baş müdürüne  sormak istiyorum? Damal PTT si neden öğleden sonra açılmıyor ?Özel bir nedeni varmı?  sizinle Damal halkı arasında bir sorunmu var.

CHP li Damal belediye başkanı;  Size oy veren vatandaşlar mağdur olurken siz ne yaptınız. PTT tam gün çalışması için bir girişimde bulundunuzmu ? Biz demokratik sol parti olarak Damal PTT si tam gün çalışmaya başlayana kadar takipçisi olacağız Damal halkı bunları hak etmiyor .Hiç kimse Damal halkını  mağdur edemez .

Ardahan Kamuoyuna Saygılarımla

Mustafa MORKOÇ

DSP Ardahan İl Başkanı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahan Kültür Evi Ekin TV’deydiÖnceki Haber

Ardahan Kültür Evi Ekin TV’deydi

Ardahan Kültür Evi Folklor Ekibi yeni sezona ‘merhaba’ dediSonraki Haber

Ardahan Kültür Evi Folklor Ekibi yeni se...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!