esss

Danışmanlar Termal Tesisin keyfini çıkardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Danışmanlar Termal Tesisin keyfini çıkardı
İstanbul’un İlçe Belediyelerinde ve çeşitli kurumlarda görev yapan basın danışmanları bu ay Esenyurt ‘ta gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldi.

Geleneksel olarak düzenlenen Basın Danışmaları buluşması bu kez Esenyurt Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Esenyurt Kıraç Termal Tesisleri’nde, Esenyurt Belediyesi Basın Yayın ve Müdürü Metin Karakoç’un ev sahipliğin de gerçekleşen toplantıya, İstanbul Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Necmettin Altuntaş, Basın Danışmanları Platform Başkanı Vehbi Güleş, İlçe Belediye Basın Danışmanları ve çeşitli kurumlarda görev yapan basın danışmanları katılım sağladı.                                                            

İlk olarak Esenyurt Kıraç Termal Tesisinde şifalı suyun keyfini çıkaran basın danışmanları daha sonra belediyecilik ve basın danışmanlığı ile ilgili fikir alışverişinde bulunulurken, tecrübelerini paylaştılar.

Toplantıda basın danışmanları arasındaki işbirliğinin önemi vurgulanırken sorunların çözümünde dayanışma içinde olmanın önemine dikkat çekildi.

“Termal suyumuz inşallah şifa olmuştur”

“Esenyurt Belediyesi olarak ilçemizde sizleri ağırlamaktan son derece memnuniyet duymaktayız” diyen Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın Müdürü Metin Karakoç, “Termal suyumuz inşallah şifa olmuştur. Bugün bizi kırmayıp geldiğiniz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

"Harika bir tesise sahipsiniz"

Şahsım ve müdürlerim adına öncelikle bizi bugün burada ağırladığı için Esenyurt Belediye Basın ve Yayın Müdürümüz Metin Karakoç'a teşekkür ediyorum ifadelerini kullanan Basın Danışmanları Platform Başkanı Vehbi Güleş, " Gerçekten harika bir tesise sahipsiniz. Esenyurt ‘un eski halini bilen biri olarak ülkemize ve İstanbul'a böyle bir tesisi kazandırdığı için Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bugün ki toplantımızda bizleri ağırlayan ve Esenyurt Termal tesisleri ile buluşturan Başta Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na nezdinde Basın Yayın Müdürü Metin Karakoç ve ekibine, misafirperverliğinden ötürü ayrıca platformumuz adına teşekkür ediyorum " dedi.

“Kurumsal olarak birbirimize danışacağımız birçok şey var”

“Sizler ile bir arada olmaktan mutluluk ve onur duyuyorum ifade eden Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon İstanbul İl Müdürü Necmettin Altuntaş, " Sizlere her zaman kapımızın açık olduğunu dile getirmek istiyorum çünkü kurumsal olarak birbirimize danışacağımız birçok şey var. Ayrıca Termal tesisiniz de gerçekten İlçenize ve İstanbul'a kazandırılan çok önemli değerlerden bir tanesi ve böyle güzel projelere imza attığı içinde Esenyurt Belediyesi’ne tebrik ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avcılar'da doğalgaz borusu patladıÖnceki Haber

Avcılar'da doğalgaz borusu patladı

Cam filmi açıklamasıSonraki Haber

Cam filmi açıklaması

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!