esss

Demokrat Parti'nin Esenyurt adayı Ali Atmaca oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demokrat Parti'nin Esenyurt adayı Ali Atmaca oldu
Aslen Erzurumlu olan ve uzun yıllar AK Parti’de siyaset yapan işadamı Ali Atmaca, Demokrat Parti'den Esenyurt Belediye Başkan Adayı oldu.

İlçe binasında yapılan aday tanıtım toplantısına İl Başkanı ve il yöneticileri katılım sağlarken, partililerde ilgi gösterdi. İlçe Başkanı Cengiz Erdem yaptığı açılış konuşmasında, "Belediye Başkan Adayımız Ali Atmaca’yı sizlere takdim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

İl Başkanı Adem İpek ise; "31 Mart yerel seçimleriyle alakalı aday tanıtımlarının birini de Esenyurt’ta gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Partimize yeni katılan Ali Atmaca’yla birlikte uzun yıllar boyu devam edeceğine inanıyoruz. Bugün kendisine 'hoş geldin' diyoruz. Adaylığı, Esenyurt halkına, partimize ve şahsına hayırlı olsun" dedi. İl Başkanı Adem Ipek konuşmasının ardından partisinin rozetini Ali Atmaca'ya taktı.

"Hangi sokakta ne eksik varsa biliyorum"

Esenyurt Belediye Başkan Adayı olan Ali Atmaca ise basın mensuplarına adaylık süreci hakkında bilgi verdi. Atmaca; "Bundan birkaç ay önce böyle bir düşünce içerisine girdim. Ancak daha sonrasında beklemeyi uygun oldum. İl başkanımız ve ilçe başkanımızla istişare yaparak bugün karşınıza çıktım. Esenyurt’un çocuğu olarak ve bir Esenyurt’lu olarak hemşerilerime hizmet etmek ve onların emirlerinde olmak için aday oluyorum. 1984 yılından bu yana Esenyurt’ta ikamet ediyorum. Esenyurt’un hangi sokağında hangi taşı var, hangi sokakta çukur var. Hangi sokakta ağaç eksikliği var. Hangi sokakta bir hizmet eksikliği var bilen bir kardeşiniz olarak hizmet etmeye talip oldum" dedi.

"Siyasette aktif olmak istiyorum"

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Atmaca’ya 'AK Parti’de siyaset yaptınız ve değişik kademelerde görev aldınız. Orada ne aradınız ve bulamadınız da Demokrat Partiye geçtiniz sorusu yöneltildi. Atmaca bu soruya; "2002 yılından bu yana AK Parti'de belirli kademelerde görev yaptım. Hepsi de çok değerli dostlarım ve saygı duyduğum insanlardır. Ben sadece siyasette aktif olarak hizmet etmeyi istiyorum" dedi.

"Halkın kimi tercih edeceğini hep birlikte göreceğiz"

Atmaca’ya yöneltilen diğer bir soru ise, ‘Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin partisinden aday gösterilmemesinin ardından hemşerileri Erzurumluların büyük bir tepkisi oluşmuştu. Bu durumda sizde bu tepkilerden kaynaklı olarak mı aday oldunuz?  bu soruya da yanıt veren Atmaca, "Evet Erzurumluyum, Belediye Başkanımız Ali Murat Alatepe’de Erzurumlu. Ama ona adaylık verilmedi gibi bir durumu da söz konusu değildir. Bu bir maratondur, ben de bu yarışta olmak istedim. Kimin madalyayı alacağını, halkın kimi tercih edeceğini hep birlikte göreceğiz" ifadeleri ile cevapladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gururlandıran ödülÖnceki Haber

Gururlandıran ödül

Murat Özden ve Abdulkahhar Arvasi muhteşem bir buluşmaya imza attıSonraki Haber

Murat Özden ve Abdulkahhar Arvasi muhteş...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!