esss

Emin Batmazoğlu Belediye Başkan aday adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Belediye Meclis Üyeliği ve Meclis 1. Başkan Vekilliği görevini yürüten Emin Batmazoğlu, Esenyurt Ak Parti’den Belediye Başkan aday adayı oldu

Ak Parti’nin kurulmasından sonra Bahçeşehir ve Esenyurt Beldelerindeki teşkilat çalışmalarına katılarak Mart 2004 seçimlerinde Esenyurt Belediye Meclis Üyeliğine seçilen ve o tarihten bugüne İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, Esenyurt Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekilliği, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Encümen Başkanlığı görevlerini yerine getiren Emin Batmazoğlu, Esenyurt Ak Parti İlçe Teşkilatı binasına gelerek Belediye Başkanlığı için dosyasını teslim etti.  

‘’Teşkilatçılık, sahiplenmek budur’’

Belediye başkanı aday adaylığı dosyasını Esenyurt Ak Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik’e teslim eden Batmazoğlu kısa bir açıklama yaparak şunları söyledi: ‘’İşi usulüne ve heyecanına uygun yaptığı için ilçe başkanımıza çok teşekkür ederim. Teşkilatçılık, sahiplenmek budur. Partisinden aday olmuş bir insana gerekli özeni kamuoyunda göstererek adaylarını kamuoyu önünde gereken yere koyarak gerçekleştirdiği için Sayın İlçe Başkanımıza tekrardan teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye’ye örnek olsun. Bu partinin adayı olabilmek önemli bir hadisedir. Aday adayı olabilmek önemli bir hadisedir. Bu anı hayatım boyunca muhafaza edeceğim.’’ açıklamasında bulundu.

‘’Adaylığından biz çok memnun olduk’’

Batmazoğlu’nun açıklamasından sonra kısa bir konuşma yapan Esenyurt Ak Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik: ‘’Partimiz 5-12 Kasım arası Belediye Başkan aday adaylığı müracaatlarımızı alıyoruz. Bu dönemler bizim için demokrasi şölenleri. Partimizde kimlerin aday olabileceği konusunda kriterler bellidir. Emin Bey de yıllarını Esenyurt’a vermiş. Yıllardır Necmi Bey ile yoldaşlık yapmış. 15 yıldır belediyemizde… Adaylığından biz çok memnun olduk. İnşallah partimize, Esenyurt’umuza, milletimize hayırlı olur.’’ ifadesini kullandı.

Emin Batmazoğlu’nun özgeçmişi ise şu şekilde:

20.01.1961 tarihinde Denizli ili Tavas ilçesinde doğdum. İlk ve orta eğitimimi bu il ve ilçede tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1983 yılında mezun oldum. Mesleki stajımı tamamlayıp 1985 yılından itibaren İstanbul Barosuna kayıtlı olarak kendi büromda avukatlık mesleğine başladım. Mesleki özel ilgi alanım, idare hukuku ve gayrimenkul hukuku alanıdır.

1986 yılından sonra Anavatan Partisi teşkilatında çalıştım. 1994 yılında Büyükçekmece ilçesi İl Genel Meclis Üyeliğine seçildim ve İstanbul İl Genel Meclisi 1. Başkan Vekilliği görevini yürüttüm. 1997 yılında Anavatan Partisi Bahçeşehir Beldesi Kurucu Belde Başkanlığını yaptım. Ak Parti’nin kurulmasından sonra Bahçeşehir Beldesinde ve Esenyurt Beldesindeki teşkilat çalışmalarına katıldım. Mart 2004 seçimlerinde Esenyurt Belediye Meclis Üyeliğine seçildim. O tarihten bugüne İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, Esenyurt Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekilliği, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Encümen Başkanlığı görevlerini yürüttüm. Halen Esenyurt Belediye Meclis Üyeliği ve Meclis 1. Başkan Vekilliği görevini yürütmekteyim.

1990 yılından beri Esenyurt İlçesinin hem sosyal-içtimai hem de siyasi hayatına katıldım. Sivil toplum örgütleri ve derneklerinin çoğuna üyeyim. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde kurulan Esenyurt Üniversitesinin kuruluş işlemlerinin idari ve hukuki kısmını yürüttüm. İki kız evladım bulunmaktadır. Eşim, 1990 yılından beri Esenyurt ve Bahçeşehir de eczacılık görevini yürütmektedir.  Bildiğim yabancı dil İngilizcedir. Tarih, siyaset, biyografi, coğrafya kitap ve eserleri özel ilgi alanımdır. İş bu özgeçmişimi saygılarımla İlçe Başkanlığına arz ederim.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurtlular Derneği’nin yeni başkanı Murat Baduralkan olduÖnceki Haber

Esenyurtlular Derneği’nin yeni başkanı M...

Kiraladıkları Lüks Araçlarla Hırsızlık Yaptılar, Polisten KaçamadılarSonraki Haber

Kiraladıkları Lüks Araçlarla Hırsızlık Y...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!