esss

Hasan Dal için veda programı düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Dal için veda programı düzenlendi
Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, 39 yıllık eğitim alanında yöneticiliğine veda etti. Meslekte emeklilik zamanı gelen Hasan Dal için düzenlenen kahvaltı programında duygu dolu anlar yaşandı.

Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında düzenlenen veda programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, Esenyurt Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu, Esenyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Taşkın, Belediye Başkan Yardımcıları, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Hasan Dal; “Sevgi ve hoşgörüyü esas aldım”

39 yıllık eğitim hayatına nokta koyan Hasan Dal, “ Bütün meslek hayatım boyunca ezmediğim ve ezdirmediğim okul müdürlerim ile beraberiz. 39 yıl boyunca sevgi ve hoşgörüyü esas alarak görev yaptım. Başta kaymakamımız ve belediye başkanımız olmak üzere herkes hakkını helal etsin. 39 yıl boyunca güzel ülkemin birçok yerinde görev yaptım. Yüzlerce öğretmen ve binlerce öğrenci yetiştirdim” dedi.

Başkan Kadıoğlu; “Her görevin bir bitişi vardır”

Hasan Dal için düzenlenen veda yemeğinde konuşan ve Hasan Dal’a plaket takdim eden Başkan Kadıoğlu, “Her görevin bir başlangıcı ve bir bitişi vardır. Hepimiz Esenyurt ve Esenyurtlu vatandaşlar için hizmet ediyoruz. İlçemizin tüm yöneticileri ile bir araya gelmek çok sevindirici bir olaydır. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Dal’a bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum. 39 yıl boyunca devletimiz için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Kaymakam İnci, “hizmet etmeye devam edeceğiz”

Hasan Dal ile daha önce de birlikte çalıştıklarını dile getiren Kaymakam Ekrem İnci, “Rabbim hepimize güzel, sağlıklı ve onurlu bir şekilde kamu hizmetinde bulunmayı nasip etsin. Hasan Dal çalışmalarıyla, üstün hizmetleriyle milletimize ve eğitim hayatımıza layık bir kişiliktir. Esenyurt ’ta kurumlar arası iletişimin iyi olması hizmetlerin kısa sürede tamamlanmasında büyük etkendir. Bu birlik ve beraberlik içinde görev süremiz sona erse bile hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal’a plaket ve hizmet şeref belgesi takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahan'da 300 ton kar şehir dışına taşındıÖnceki Haber

Ardahan'da 300 ton kar şehir dışına taşı...

Büyükçekmece'de vinç devrildi: E-5'te trafik durduSonraki Haber

Büyükçekmece'de vinç devrildi: E-5'te tr...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!