esss

Mali Müşavirlerden Futbol Turnuvası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mali Müşavirlerden Futbol Turnuvası
Bölgede görev yapan Mali Müşavirler ve Muhasebeciler 2016 yılı Halı Saha Özcan ÇİLMAN Futbol Turnuvası 8 hafta sürecek olan Çiroz halı saha tesisleri Florya Yeşilköy'de açılışını gerçekleştirdiler. Açılışta konuşma yapan Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Genel Başkanı Server Gökmen şunları söyledi;

Değerli Arkadaşlar;  

Derneğimiz 1976 yılında kurulan, 40 yaşında, ülke genelinde 27 şubesiyle, mali müşavirlerden oluşan dokuz bin üyesiyle, meslek yasamızın yasalaşması sürecinde öncü ve önderlik eden, ülkemizde aktif şekilde faaliyette olan çağdaş, demokratik, akademik bir meslek derneğidir.

Derneğimizin Kuruluşundan bu güne kadar emeği geçen Başkanlara,  yöneticilere ve üyelere derneğimize hizmetlerinden dolayı  teşekkür eder.  

Aramızdan ayrılan meslek şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.  Hayatta olan meslektaşlara üyelere sağlık ve uzun yaşam diliyoruz. 

Derneğimizin üyesi olan, faaliyet ve etkinliklerde her zaman yanımızda olan zamansız aramızdan ayrılan ÖZCAN ÇİLMAN’I yaşatmak için anısına bu yıl ki turnuvamızın adı  ‘ÖZCAN ÇİLMAN Futbol Turnuvası’ olarak koyduk.

Bu turnuvaya 14 şubemiz katıldı. Değerli 14 Şube başkanıma, şube yöneticilerine ve emeği geçenlere destek ve gayretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Değerli arkadaşlar

Bizler bir sivil toplum örgütüyüz, ülkemiz, dünya ve insanların şu an çok büyük sorunları var. Bu sorunların çözülmesi ve yanlışları, doğruları söylemek bizlerin görevleridir. Bizler bu gün sessiz kalamayız.

Bağımsız yargı, bağımsız meslek, özerk kurumlarla, özgür birey, örgütlü toplumla  tam bağımsız demokratik ülke olmakla büyük saygın ülke oluruz. Adalet ona buna değil herkese lazım, bir gün herkes adalete muhtaç olur ve olacaktır da, geçmişte Ergenekon, balyoz ve diğer mağdurların muhtaç olduğu gibi, bu günde fetöcüler adalete muhtaçtır. Adaleti tarafsız yargıçlar dağıtır.

Ülkemiz ve dünya sorunları içinde yaşarken ülkemizde sorun ve sıkıntıları şehitler ölümler göçmen mülteci kadın çocuk ölümleri, 15 Temmuz hainliği,  15 temmuz sürecinde siyasi ayağında katkısı olan yardım ve yataklık yapanlara karşı hukukun adaletin  üstünlüğü, şu anda cesaretli, birilerinden talimat almayan, tarafsız korkusuz eylem ve belgeye dayalı işlem yapacak hakim ve cumhuriyet savcılarına ihtiyaç var. Umudumuzu yitirmedik hayat devam ediyor.

Şubeler arası yapılacak bu turnuvanın gerçek amacı;

Sportif faaliyetlerde bulunmak,

Mesleğin kurucusu MALİ MÜŞAVİRLER MUHASEBECİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ’Nİ tanıtmak ve Ülkede, bölgede, meslekte, örgütlenmede güç kazanmak,

Meslektaşlar arasında sevgi saygı bağlarını ve iletişimi geliştirmek,

Meslekte örgütlenme, tanışma, dayanışma, birlik beraberlik ve katılımcılık kültürünün gelişmesine örnek ve öncü olmak,

Dernek şubelerine yeni genç üyeleri katmak ve katılmaları konusunda öncülük yapmak,

Gönüllü Demokratik sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekmek ve gelişmesini sağlamak,

Sporda kazanmaktan ziyade centilmence mücadeleyi öne çıkarmak,

MALİ MÜŞAVİRLER MUHASEBECİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ üyeleri arasında kardeşlik, dostluk, arkadaşlık ve meslektaşlık bağlarının kurulması, karşılıklı dayanışmanın, birlik beraberliğin sağlanması ve meslekte örgütlenme bilincinin gelişmesini sağlamak,

Meslektaşlarımızın, çağımızın hastalığı stresten uzaklaşması ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmak için ÖZCAN ÇİLMAN- FUTBOL TURNUVASI’nı düzenliyoruz.

Değerli yöneticilerden, Değerli Sporcu Meslektaşlardan, değerli seyircilerden, genel merkez ve kurullar olarak turnuva boyunca uyarı ve isteklerimiz var.

Sporcular, yöneticiler, seyirciler ve misafirler için çıkardığımız turnuva tesis yönetmeliğindeki kurallara müsabaka boyunca uyalım,

Saha dışında bulunan yedek oyuncular, takım Yöneticileri ve taraftarlar centilmenliğe aykırı sözlü ve fiziki hareketlerde bulunmayalım.

Temennim odur ki; ÜST KURUL, YÜRÜTME KURULU,  DİSİPLİN KURULU ve DENETLEME KURULU’na ihtiyaç duyulmasın. İhtiyaç duyulduğu anda kurulların aldığı karara herkes uymak zorunda, çünkü bu kararı verecek olanlar turnuvanın sahibi değerli şube başkanlarıdır.

Hakemlerin verdiği kararlara eminin herkes saygı duyacaktır. Hakemlerimize de başarılar diliyoruz.

 Değerli arkadaşlar,

TURNUVAMIZIN KAZASIZ BİR ŞEKİLDE GÖNÜL HOŞLUĞUYLA, MESLEĞİMİZE MESLEKTAŞIMIZA ÖZELLİKLE DERNEĞİMİZE YAKIŞIR BİR BİÇİMDE BAŞLAMASI VE YİNE DERNEĞİMİZE YAKIŞIR ŞEKİLDE BİTMESİ EN BÜYÜK ARZUMUZDUR.

MAÇLAR BİTER, DOSTLUKLAR BİTMEZ.

SPORUN BARIŞ, DOSTLUK VE KARDEŞLİK OLDUĞUNU UNUTMAYALIM.

Bizim mesleğimiz FUTBOL değil, bizim mesleğimiz MALİ MÜŞAVİRLİK, bunun bir Profesyonel mücadele değil, şubeler arası amatörce bir yarışla beraber, kaynaşma, dayanışma, örgütlenme ve tanışma olduğunu her zaman birinci planda tutulmalı ve de tutmalıyız.

Saha içinde veya dışında her hangi  bir meslektaşımızın, bir kaza sonucu bir yerinin kırılması ya da başka bir şekilde yaralanması hepimizi üzeceğine, canını acıtacağına içtenlikle inanıyorum.

Bunların olmaması dileğiyle,

Turnuvanın bayram şölen havasında geçeceği bu günden belli,  bitişinin de başlangıcı gibi olacağına,  bayram şölen havasında sona ereceğine inancımız tamdır.

 Bugün bizleri açılışta yalnız bırakmayan ve onurlandıran  ;

Türmob yönetim kurulu üyelerine, İSMMMO oda yöneticilerine, Şube başkan ve üyelerimize,

Bizlere Ambulans ve hemşire desteği veren Esenyurt Doğa Hastanesi yönetimi, değerli bütün TÜRMOB, İSMO, DERNEK yöneticilerine, üyelerimize  ve  katılımcılara teşekkür ediyorum.

Konuşmamı bizlerin yol göstericisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bir sözüyle bitirmek istiyorum, ‘Ben sporcunun çevik, atik aynı zamanda AHLAKLISINI severim’ demiştir.

Turnuvanın güzel geçmesi dileğiyle sevgi ve saygılar sunuyor,

Burada olmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.

Server GÖKMEN

Genel Başkan

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Suriyelilere kepenk ardında kaçak sağlık hizmetiÖnceki Haber

Suriyelilere kepenk ardında kaçak sağlık...

Ak Parti Esenyurt için muhtemel Başkan adaylarıSonraki Haber

Ak Parti Esenyurt için muhtemel Başkan a...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!