esss

Meteoroloji'den İstanbul uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meteoroloji'den İstanbul uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika sağanak yağış uyarıları geldi. Yapılan uyarıda, sağanak yağışın Türkiye'yi etkisi altına alacağı belirtildi.

 Yağışların 5 gün daha devam etmesi bekleniyor. Yapılan son açıklamada ise İstanbul için 'ani sel' uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre bugün; Türkiye'nin genelinin çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülmesi bekleniyor.

"ANİ SEL" UYARISI

Yağışlı havanın etkisi altına giren Marmara Bölgesi'nin güney ve doğusunda, öğle saatlerine kadar sağanak bekleniyor. Yağışlı hava İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da etkili olacak. Meteoroloji İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü, yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, yerel dolu, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.

5 GÜN DAHA SÜRMESİ BEKLENİYOR

Genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; bazı bölgelerde daha şiddetli olmak üzere yurt genelinde 5 gün daha devam etmesi bekleniyor.

YAĞIŞLAR NERELERDE ETKİLİ OLACAK?

Genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Çankırı, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis ve Şırnak çevreleri, İzmir'in kuzey kesimleri ile Edremit Körfezi'nde kuvvetli (21-50 Kg/m2.) olması bekleniyor. Akşam saatlerine kadar Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın kuzey ve doğusu ile Karadeniz kıyı kesiminde sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerine kadar bölgenin güney ve doğusunda kuvvetli (21-50 Kg/m2.) olması bekleniyor.

EDİRNE °C, 26°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 21°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahanlı çobanlara seyyar evÖnceki Haber

Ardahanlı çobanlara seyyar ev

Karakoç Ailesinin Mutlu GünüSonraki Haber

Karakoç Ailesinin Mutlu Günü

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!