esss

Metiner, Başkan Kadıoğlu’na Sahip Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metiner, Başkan Kadıoğlu’na Sahip Çıktı
Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na sahip çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Esenyurt İlçe Binasında Esenyurt’ta bulunan yerel gazetecilerle bir araya gelen Metiner, Kadıoğlu’nun bir programda yaptığı konuşmanın çarpıtılarak basına ve sosyal medyaya servis edilmesine tepki gösteren Metiner, “CHP'liler ne kadar zavallı ne kadar aciz ve ne kadar tahammülsüz olduklarını bir kez daha gösterdiler. Başkanımızın sözlerini anlamadan saldırıya geçtiler. Bizim cumhuriyetle bir sorunumuz yok ve olamaz. Cumhuriyetle derdi olan parti CHP’nin kendisidir” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetle derdi olan parti CHP’nin kendisidir

Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner Ak Parti Esenyurt ilçe binasında gazetecililerle bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Metiner’in gündeminde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde basına ve sosyal medyaya yansıyan söylemleri vardı. Metiner Başkan Kadıoğlu’nu savunarak, “Başkanımızın söylediklerini tersten anlamalarını kabullendik, çünkü genel başkanları da ya okumuyor ya da tersinden okuyor.  Necmi başkanın sözlerini dillerine dolamalarından hiçbir rahatsızlık duymadım. 

Kendilerine yakışanı yaptılar. Ama çarpıtmanın da bir ahlakı olur” dedi. Başkan Kadıoğlu’nun konuşmasının çarpıtıldığını söyleyen Metiner,  “CHP'liler ne kadar zavallı ne kadar aciz ve ne kadar tahammülsüz olduklarını bir kez daha gösterdiler. Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'nun sözlerini anlamadan mütecaviz bir dille saldırıya geçtiler. Kadıoğlu başkanımızın ittihatçı artıkların koca Osmanlı çınarını nasıl darbe yoluyla devirdiklerini, Abdülaziz ve Abdülhamit'in nasıl darbe marifetiyle alaşağı ettiklerini, Cumhuriyet'in tek parti döneminde de bu milletin tüm değerlerini nasıl tasfiye ettiklerini anlatan sözlerini Cumhuriyet'in darbeyle ilan edildiği şekline dönüştürerek itibar suikastına kalkıştılar. Hem sözlerini çarpıttılar tarihi bir gerçekliğin üstünü örtmek için, hem de iftira ve hakaret yoluna gittiler.

Kadıoğlu’nun Atatürk'le bir sorunu yoktur

Her şeyi Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlığına bilerek dönüştüren bu İttihatçı zihniyetin günümüzdeki temsilcileri bilsinler ki ne belediye başkanımızın ne de hiç bir partilimizin cumhuriyetle bir sorunu yoktur olamaz.  Atatürk'le bir sorunu yoktur. Ama Atatürk'e bile nasıl darbe yapıldığına milli şef döneminde tanık olduğumuzu hepimiz biliyoruz. Atatürk'ün paralar üstündeki fotoğraflarını CHP'nin milli şefi çıkartmıştır. Atatürk'ün yerine milli şefin nasıl ikame edilmek istendiğini, ama tepkiler üzerine bundan nasıl vazgeçildiğini de hepimiz biliyoruz. Cumhuriyetle derdi olan parti CHP'nin kendisidir.

Kadıoğlu başkanımıza yaptıkları haysiyet cellâtlığıdır

Çünkü cumhurla yani milletle hep kavgalı olan, milletin değerlerini hep düşman gören CHP'nin Cumhuriyetçilik iddiası gülünçtür. Kendi ideolojileri için imtiyazlı bir azınlığın iktidarı olarak gördükleri rejimin adı cumhuriyet olamaz. Kadıoğlu başkanımıza yaptıkları haysiyet cellâtlığıdır. Başkanımızı yedirmeyiz biz,  CHP asıl Cumhuriyet ve Atatürkçülük bahsinde kendisine baksın. Atatürk'ün partisini terör örgütlerinin yanına konumlandıran Kılıçtaroğlu CHP'nin cumhuriyet ve Atatürkçülük iddiasına acıyarak gülüp geçeriz. Kendilerinden başka birilerinin iki kelam laf etmelerini bile linç nedeni sayan CHP 'nin ifade özgürlüğü iddiası da ziyadesiyle gülünçtür. Başkanımızın parmak bastığı darbeler tarihi bir gerçektir. CHP kendi geçmişine ayna tutulmasından duyduğu rahatsızlığı çarpıtma yoluna giderek ört bas etmeye çalışıyor. Ama mızrak çuvala sığmıyor işte” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta taciz dehşeti!Önceki Haber

Esenyurt'ta taciz dehşeti!

Silivri'de fabrika yangınıSonraki Haber

Silivri'de fabrika yangını

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!