esss

Morkoçlar Grup, basınla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Morkoçlar Grup, basınla buluştu
2000’li yılların başından beri Türkiye’ye bir çok alanda üretim hizmeti veren Morkoç Grup, bölgemiz basını ile buluştu. Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Morkoç, amaçlarının istihdama ve üretime katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz gün Manesol Otel’de gerçekleşen kahvaltılı toplantıda şirket yöneticileri ile basın mensuplarının karşısına geçen Morkoçlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Morkoç, şirketleri ile ilgili bilgiler verdi. 15 yıldır bir çok alanda Türkiye’ye hizmet ettiklerini söyleyen Morkoç, sosyal sorumluluk projelerine de destek verdiklerini, vermeye devam edeceklerini ifade etti.

BARIŞ ve KARDEŞLİK VURGUSU…

Morkoçlar Grup olarak, gıda, inşaat, tarım ve lojistik alanlarında 15 yıldır aralıksız hizmet verdiklerini ifade eden Zeynel Abidin Morkoç,  birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarının kardeşlerinden farksız olduğunu söyledi.

Morkoç, şöyle konuştu; "Türkiye güçlü bir ülkedir. Yüzyıllardır hep beraber, kardeşçe yaşıyoruz, bundan sonra da kardeşçe yaşayacağız. Türkiye hepimizindir. Biz burada barış istiyoruz, huzur istiyoruz, kardeşlik istiyoruz. Morkoçlar Grup olarak Türkiye'nin her yanında iş yapabiliyoruz. Örnek veriyorum Karadeniz'deki insan gidip Hakkari'de iş yapıyor, Hakkari’deki insan gidip Trabzon’da iş yapabiliyor. Bunun için Allah'ın izni ile birlik ve beraberliğimizi hiç kimse bozamaz”…

MORKOÇLAR GRUP KİMDİR?

Morkoçlar Grup, 2002 yılında kurucumuz Zeynel Abidin Morkoç'un önderliğinde faaliyetlerine başlamış ve her geçen gün kendini geliştirerek yoluna devam etmekte olan bir aile firmasıdır. Kurulduğu ilk günden bugüne kadar faaliyet gösterdiği her sektörü kalite ve hizmet anlamında ileriye taşımaya çalışarak kendi kazanırken müşterilerinin de kazanmasını hedeflemiştir. Faaliyet alanlarına toptan gıda ve hayvancılık satışı ile başlamış ve bunu son tüketiciye ulaştırarak market sektöründe de devam ettirmiştir. Toptan ve parekende satışında kendi bünyesinde çalışırken diğer firmaların dağıtım kanallarına destek olmak amacıyla lojistik sektöründe de başarılarına devam etmiştir.Son yıllarda ise insanlara sadece gıda sektöründe hizmet etmenin yanı sıra inşaat sektöründe de hizmet sunarak başarı grafiğini arttırmaya devam etmektedir. Sizlere hizmet etmek adına her geçen gün çalıştığımız alanlara bir yenisini ekliyoruz. Sizlere hizmet ettiğimiz sektörler aşağıda sıralanmıştır. Detaylarına ayrıca Faaliyet Alanlarımız sayfamızdan da ulaşabilirsiniz.

Morkoçlar inşaat olarak, İstanbul başta olmak üzere Tekirdağ,Çorlu ve Çerkezköy gibi Trakya bölgesinde de ,konutların anahtar teslim işlerini üstlenmekle birlikte ,hedefimizde tüm Türkiye ’ye ulaşarak hizmet vermek vardır Misyonunu insana ve doğaya saygı olarak belirleyen şirketimiz bireylerin yaşam kalitesini ve refahını yükseltmek, mimari ve teknolojideki en güncel gelişmeleri yakından takip edip uygulayarak hayatı kolaylaştıran tasarımlara imza atmak, yatırımcılar için her zaman doğru ve güvenilir yatırım fırsatları oluşturmak için her türlü fedakarlık ve gayreti göstermektedir. Morkoçlar İnşaat, kaliteli ve prestijli yaşam alanları sağlamak, güvenilir inşaat firması denince ilk akla gelen firma olmak vizyonu ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Müşterilerine çözümler sunarken en kaliteli hizmeti vermek, şirketin öncelikli hedefleri arasındadır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balık Yağı İle Birlikte Çok Daha Sağlıklı Bir YaşamÖnceki Haber

Balık Yağı İle Birlikte Çok Daha Sağlıkl...

Ardahan'da Ağaç SevgisiSonraki Haber

Ardahan'da Ağaç Sevgisi

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!