esss

Murat Çalık: Emeklilerimize verdiğimiz değer katlanarak artacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Murat Çalık: Emeklilerimize verdiğimiz değer katlanarak artacak
Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde Emekliler Lokali'nin açılışını gerçekleştirdi.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’nde faydalı hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini vurgularken gelecek plan ve projelerinde de sinyaller verdi.

"PROJELERİNİN TEMELİNDE İNSANLARIN HUZURU VE GÜVENİ VAR"

Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan ve yenilenen Emekliler Lokali’nin açılışını gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’nde faydalı hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini vurgularken gelecek plan ve projelerinde de sinyaller verdi.

Her kesimden insana uygun projeyle hizmet veren Beylikdüzü Belediyesi’nin emeklilere yönelik hayata geçirdiği Emekliler Lokali, yenilenen mevcut yerleşkesi, kütüphanesi ve çevre düzeniyle halkın kullanımına açıldı. Açılış kurdelesini kesen CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, emeklilerin bilgi ve birikimlerine her zaman ihtiyaçları olduğunu belirtirken bundan sonraki projelerde de bu tip hizmet alanlarının sayısının artacağını belirtti.

“Emeklilerimizin tecrübelerini aktaracakları ortamlar yaratmaya gayret ediyoruz”
Emeklilerin hayat tecrübelerinin ve katkılarının önemine değinerek konuşmasına başlayan Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Çalık, “Biz insanlarımızı emekli olarak görmüyoruz. Hayatın içerisindeler ve deneyimlerini bizlerle paylaşıyorlar. Ortamlarını elimizden geldiğince iyileştirmeye ve Beylikdüzü’ne daha faydalı hizmetler, tecrübelerini aktaracakları ortamlar yaratmaya gayret ediyoruz. Emeği geçen bütün yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir tesisi Beylikdüzü’ne kazandırmış olduk” dedi.

“İnsanların huzurlu ve güvenle dolaşacakları mekanlar oluşturma gayretindeyiz”
Konuşmasının devamında Emekliler Lokali’nin yakınındaki projelere de kısaca değinen Çalık, “Biliyorsunuz Beylikdüzü’nün geçmişten gelen bir çamlık koru alanı var. Daha önce bu çamlık alanlarının hangi noktada olduğunu hepimiz biliyoruz. Buralara maalesef giremiyorduk. Biz Cumhuriyet Caddesi’nin yayalaştırma projesini önümüzdeki dönem hafifletilmiş, yavaşlatılmış bir trafikle bu kentin kullanımına sunacağız. Hemen yakınımızdaki karakolumuzun duvarını da 7-8 metre daha içeriye aldık. İnsanların daha huzurlu, güvenle dolaşacakları mekanları oluşturmaya gayret ediyoruz. Umarım bu tesis Beylikdüzümüze güzellikleri de beraberinde getirir. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mevlüt Uysal Büyükçekmece'nin geleceği için Gençler çok önemliÖnceki Haber

Mevlüt Uysal Büyükçekmece'nin geleceği i...

Ekrem İmamoğlu: 1 Nisan'da biz sizi muhalefete yollayacağızSonraki Haber

Ekrem İmamoğlu: 1 Nisan'da biz sizi muha...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!