esss

Olay iddia: Akgün, Büyükçekmece'de seçim sonucu değiştirilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin çok konuşulacak bir iddiayı gündeme getirdi. Akgün, 5 bin polisle Büyükçekmece'de seçim sonuçları değiştirilecek dedi.

CHP'li  Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, KRT TV canlı yayınında 31 Mart yerel seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akgün, 5 bin polisin Büyükçekmece'de oy kullanacağı duyumunu aldıklarını, sağ görüşlü iki gazetecinin kendisini uyardığını iddia etti. 

SAĞ CENAHTAN ÖNEMLİ GAZETECİLER BANA SÖYLÜYOR

Program konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Bugün 2 gazeteci arkadaşımız tarafından. İkiside sağ kanattan. Büyükçekmece'ye seçim günü 5 bin tane polis getirilerek görevliymiş gibi gösterilerek oy kullanacaklarını ihbar ediyorlar. Biz bunları çok emin kaynaklardan duyduk. Başkanım dikkatli ol dedi. Bir başka arkadaşımda aynı anlamda yeni bir mesaj attı. Başkanım önemli bir kaynaktan duydum. 5 bin polis getirilerek Büyükçekmece'de seçimleri etkileme gibi bir çalışma duyuyoruz. Bu nedir? Bunu şöyle söyleyebilirim. Bize siz sahip çıkacaksınız. Büyükçekmece'ye siz sahip çıkacaksınız.

Ben böyle bir şeye devletimizin tevessül edeceğini düşünmüyorum ama sayın Soylu'nun da bu ifadelerimi duymasını gönülden istiyorum. Böyle bir şey olamaz. Bunu kabul edemeyiz. Genel Başkanımıza anlatacağım. Soylu'ya anlatacağım. Herkes duysun. İkiside sağ cenahta önemli gazeteciler, başkan böyle birşey var biz seni seviyoruz, bilgin olsun diyorlar. Demek ki bir yerde bir şeyler konuşuluyor. Ben de İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun, Cumhurbaşkanımızın takdirlerine sunuyorum. Cumhurbaşkanımız belediye başkanlarını Beştepe'ye çağırdı en çokta bunun üzerinde durdu. Biz çadır devleti değiliz. Devletin yetkililerinin böyle bir şeyi düşüneceğine inanmıyorum" dedi. Kaynak: MilliGazete

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta trafik kazası! 4 kişi yaralandıÖnceki Haber

Esenyurt’ta trafik kazası! 4 kişi yarala...

Esenyur'ta doktora saldırıSonraki Haber

Esenyur'ta doktora saldırı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!