esss

Soner Büyükyılmaz: ‘Çocuklarımın rızkıyla krallar gibi yaşıyorlar’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Soner Büyükyılmaz: ‘Çocuklarımın rızkıyla krallar gibi yaşıyorlar’
Esenyurtlu İhlas Finans mağduru Soner Büyükyılmaz, 68 bin İhlaszede’den biri olan Büyükyılmaz, 19 yıldır parasının peşinde koşuyor. 'Bir de zaman aşımına takılmak istemiyorum. AKP seçmeniyim ama çağrım bütün partilere' diyor.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Esenyurt'ta yaşayan İhlaszede Soner Büyükyılmaz, emekli devlet memuru. 19 yıldır İhlas Finans'a kaptırdığı parayı alabilmek için mücadele veriyor. “Ömrümün 3'te birini İhlas mağduru olarak geçirdim. Geride kalan ömrümü geçirmek için hakkım olan parayı istiyorum… Bir de zaman aşımına takılmak istemiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'nın sesimizi duymasını istiyorum” diyor. Soner Büyükyılmaz, 19 yıllık İhlaszedeliği'ni şu sözlerle anlattı:

ADALET BEKLİYORUZ: İhlas Finans'a 30 bin dolar kaptırdım. 19 yıl oldu… Ömrümün üçte biri eder. 19 yıldır adalet bekliyoruz. Ancak bu nasıl bir adalettir ki tecelli etmiyor? O para benim zorluklarla biriktirdiğim çoluğumun çocuğumun rızkıydı. Biz devlete güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Bizim hakkımızı kim savunacak?

SANATÇILARA GİTTİ: İhlas Holding faaliyet göstermese diyeceğiz ki ‘Evet, battı'. Ancak gel gör ki TGRT'de gözlerimiz önünde paralarımızı sanatçılara dağıttılar. Yine bizim paralarımızla inşaat yapıp binaları diktiler. Yöneticileri milyon dolarlık villalarda krallar gibi yaşıyor. Biz ise sefalet çekiyoruz.

ÖMRÜMÜN 3'TE 1'İ BU MAĞDURİYETLE GEÇTİ 59 yaşındaki Soner Büyükyılmaz, SÖZCÜ muhabiri Fatma Vurgun'a 19 yıldır parasını alabilmek için yürüttüğü mücadeleyi anlatırken “Ömrümün 3'te 1'i İhlaszede olarak geçti. Artık adalet tecelli etmeli” dedi.

ÖMRÜMÜN 3'TE 1'İ BU MAĞDURİYETLE GEÇTİ
59 yaşındaki Soner Büyükyılmaz, SÖZCÜ muhabiri Fatma Vurgun'a 19 yıldır parasını alabilmek için yürüttüğü mücadeleyi anlatırken “Ömrümün 3'te 1'i İhlaszede olarak geçti. Artık adalet tecelli etmeli” dedi. 

FAİZ ÖDÜYORUM:Enver Ören'in din ticareti yaparak bu kadar insanı mağdur etti. Dini inançlarımız üzerinden Enver Ören bizi istismar etti. Kul hakkı nedir bilir sanmıştık. Faiz haram diye yatırdım paramı. Şimdi zor durumda olduğum için kredi çektim ve faiz ödüyorum. Mücahit Ören de benim paramı masrafsız kullanıyor. Sayın Cumhurbaşkanı'na, vekillere, bakanlara, savcılara sesleniyorum. Bizim mağduriyetimize son verin artık. İhlas Holding yüzünden binlerce insan devlete, adalete olan inancını kaybetti.

AKP SEÇMENİYİM: Çağrımız bütün partilere. Bu konuda mağdurların yanında olmalarını istiyoruz. Kurulduğu günden bu yana AKP seçmeniyim. Bunca sene AKP'ye oy verdim. Ancak artık ne ben ne de ailem mağduriyetimiz giderilmediği sürece oy vermeyecek.  Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sesleniyorum. Şimdiye kadar ailemle birlikte hep sizi destekledim. Ben de koyu bir Reisçiyim. Yeter artık. Lütfen sesimizi duyun. Sesimizi duyurmak için gidip İhlas'ın önünde kendimizi mi yakalım?

Kaynak; SÖZCÜ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşte CHP'nin Küçükçekmece Belediye Başkan adayıÖnceki Haber

İşte CHP'nin Küçükçekmece Belediye Başka...

EMİTT’te 'En iyi stant dekoru' ödülü Esenyurt’aSonraki Haber

EMİTT’te 'En iyi stant dekoru' ödülü Ese...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!