esss

Sporun dostu Avcılar Belediyesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sporun dostu Avcılar Belediyesi
Avcılar Belediyesi tarafından düzenlenen “Öfke Kontrolü Hakem Oyuncu İlişkileri" konulu panel Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Avcılar Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği işbirliği ile düzenlenen “Öfke Kontrolü Hakem Oyuncu İlişkileri" konulu panel Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şube Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Gazetesi Spor Müdürü Arif KIZILYALIN’ın moderatörlüğünde gerçekleşen panele, FİFA kokartlı eski hakem Selçuk DERELİ ile Avcılar Belediyesi Psikoloğu Hacı TEKİN konuşmacı olarak katıldı. Yoğun ilginin yaşandığı panelin izleyici kitlesinin büyük çoğunluğunu ise Avcılarlı genç sporcular oluşturdu.

SPOR VE SANATLA HER AÇIDAN SAĞLIKLI BİREYLER

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, ön sırada yerini aldığı panelin açılış konuşmasını yaptı. Başkan Toprak panele katılan konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür ederken; “Çocuk ve Genç Dostu Belediyecilik anlayışıyla çocuk ve gençlerimizi tüm kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için onları spora ve sanata yönlendiriyoruz. Böylelikle her açıdan sağlıklı ve güçlü bireyler yetiştiriyoruz. Sporu kurumsallaştırmış bir kent olan Avcılar’da, belediye olarak sporcuya her zaman destek vermeye devam ediyoruz " dedi.

FİFA KOKARTLI ESKİ HAKEM SELÇUK DERELİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

FİFA kokartlı eski hakem Selçuk Dereli de konuşmacı olarak katıldığı panelde; “Spora, futbola hayatının 35 yılını vermiş bir insan olarak Avcılar Belediyemizin çok değerli Başkanına böyle bir davetten ötürü çok teşekkür ediyorum. Tecrübelerimizi değerli gençlerimizle paylaşmamız gerektiğine inanıyorum. Çünkü tecrübeler gerçekten de can kulağı ile dinlenmesi gereken, buradan bir mesaj alınırsa gelecek için çok doğru yollar açılır. Bazı şeyleri yaşayarak öğrenme yolunu da tercih edenler var ama doğru kişiden doğru bilgiyi almak, araştırmak, okumak, kendini geliştirmek sizleri çok daha başarılı ve mutlu kılar” dedi.

ÖFKENİ KONTROL ET…

‘Öfke Kontrolü Hakem Oyuncu İlişkileri’ konu başlıklı panelde Avcılar Belediyesi Psikoloğu Hacı Tekin, öfkenin altında yatan sebeplerin ve nasıl kontrol altına alınabileceğinin ipuçlarını verirken; “Saldırganlık ve öfke çoğu zaman eş anlamlı olarak ele alınır. Saldırganlık öfkeyle ilişkisi olmasına rağmen ikisi aynı şey değildir. Saldırganlık bir davranış, öfke ise bir duygu ifadesidir. Öfke kontrolünde temel ilkeler ise; Konu sizin için önemliyse mutlaka konuşun. Sorunu düşünüp açıklık kazandırmaya zaman ayırın. Ben Diliyle Konuşun. İnsanların farklı olduğu gerçeğini kabul edin. Hiçbir sonuca varmayan tartışmalara girmeyin” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt ve 17 İlçede Elektrik KesintisiÖnceki Haber

Esenyurt ve 17 İlçede Elektrik Kesintisi

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltıSonraki Haber

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: 3 göz...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!