esss

Tüm Ordulular Derneği'nde Herşey Hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tüm Ordulular Derneği'nde Herşey Hazır
Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği'nin tüzük imzaları, Beylikdüzü Galatasaray Spor Tesisleri Lokali'ndeki toplantıda tamamlandı.

Türkiye Yerel Basın Birliği (TYBB) Genel Başkanı- Gazeteci Yazar Nezir Karayün ve diğer 16 kurucu üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği tüzük toplantısı gerçekleşti. Karayün'ün öncülüğünde tertip edilen toplantıda, tüm katılımcılar heyecanlı anlar yaşarken tüzük imzalanarak 'Tüm Ordulular' Derneği kurulmuış oldu.

"Elimizde Büyük Bir Güç Var"

Beylikdüzü'ndeki meslek gruplarını bir araya getirmeyi amaç edindiğini belirten Kurucu Başkan Nezir Karayün ; "Ordululara hizmet vermiş tüm insanlar ile birlikte dayanışma içinde olacağız.  'Tüm Ordulular' ismi de buradan geliyor. Bizim buradaki amacımız Beylikdüzü meslek gruplarını bir araya getirmek ve Orduluların birlik beraberlik içinde hareket etmelerini sağlamak; aile bağlarını güçlendirip yaşamış olduğumuz Beylikdüzü ve doğduğumuz Ordu'muzun kültür ve değerlerini tüm insanlara göstermektir. Hepimizin elinde büyük bir güç var ve ben inanıyorum ki bu gücü hep beraber daha da yükseğe çıkaracağız. Toplantımıza katılım sağlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim" dedi.

"Biz Bir Aileyiz"

Orduların genç isimlerinden Uğur Tıraşoğlu; İşin içine Ordulular girince benim her zaman vaktim vardır. Çünkü birliğin temeli aileedir ve biz Ordulular olarak bir aile olmayı hedefliyoruz " dedi.

"Heyecanım Arttı"

Beylikdüzü'nün önde gelen avukatlarından Osman Gürcan Çelikkol; "Ordulu olma duygusunu hiç kaybetmedim. Derneğimiz vesilesiyle bu duyguyu daha da fazla hissettim. Umarım bu dernek sayesinde tüm hemşehrilerimizin birbirine faydası olur. İmzalarımızın hayırlara vesile olacağına yürekten inanıyorum" dedi.

"Siyasi Bir Amaç Güdülmüyor"

Beylikdüzü'nün kurucuları arasında yer alan, uzun yıllar meclis üyeliği yapmış olan Murat Çöl; " Her zaman Orduların birlik ve beraberlik içinde olmasını arzu ettim fakat bugün buradaki oluşumun ciddiyetini hissettim. Hiçbir zaman STK'ların bünyesinde olmayı düşünmüyordum ama bu oluşumda siyasi bir amaç güdülmediğine inandım. Ve Orduluların birlik-beraberlik içinde olması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.

Büyük Bir Eksiklik Tamamlandı

Dernek kurucu üyeleri ortak bir dille, İlçemizde uzun yıllar basın sektöründe faaliyet gösteren, her alanda kendisine güvendiğimiz değerli hemşehrimiz Nezir Karayün'ün bu girişimini her zaman destekleyerek,  el birliğiyle Orduluları Beylikdüzü'nde hakettiği yere taşıyacağız dediler.

Kurucu üyeler toplantı vesilesiyle birbirlerini tanıma fırsatı da bulmuş oldu.  

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği Kurucu Üyeler İse Şöyle;

Nezir KARAYÜN- Gazeteci

Av. Osman Gürcan ÇELİKKOL- Avukat

Mehmet BODUR- İş Adamı

Kenan GÜZELORDU- İş Adamı

Şennur ERÇERİ- Eczacı

Murat ÇÖL- Müteahhit

Hasan ÇELEBİ- İş Adamı

Uğur TIRAŞOĞLU- Bilgisayar Mühendisi

Hasan TAŞ- İş Adamı

Bahtişen ER- İş Adamı

Zeki KAPLAN- İş Adamı

Ruhi ÖZTÜRK- Din Görevlisi

DR. Fuat KARAKAYA- Göz Doktoru

Yavuz KURT- Koordinatör

DR. Mustafa ÇUKURYILDIZ- Doktor

İbrahim ÇELİK- İş Adamı

Baki KAYA- İş Adamı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karaçiğeri 5 yaş gençleştiriyorÖnceki Haber

Karaçiğeri 5 yaş gençleştiriyor

İstanbul’da kiralar düştü..Sonraki Haber

İstanbul’da kiralar düştü..

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!