esss

Vanlı Gençler Başkan Kadıoğlu ile Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanlı Gençler Başkan Kadıoğlu ile Buluştu
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Vanlı Gençler tarafından düzenlenen akşam çay sohbetine katıldı.

Van Kültür Evi’nde gerçekleşen programa çok sayıda Vanlı genç katılırken, Van Kültür Evi Başkanı FeyatKıyak ve yönetimi, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Gençlik Kolları Başkanı Sebur Soğanlı ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Kıyak, “Hizmet binamız için Başkanımıza teşekkür ederiz”

Açılış konuşması yapan Van Kültür Evi Başkanı FeyatKıyak, “ Kültür Evi’mizin çalışmalarında ve bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan sevgili büyüğümüz Prof. Dr. Mehmet Çelik olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize ve Vanlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bugün bizlerle buluşan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyoruz.Önümüzde son derece ciddi ve ülkemizin geleceği için hayati önem taşıyan bir referandum seçimi var. Bu sebeple vatanını, milletini seven ve 15 Temmuz’da yaşananların bir kez daha yaşanmaması için Vanlılar ne yapacağını çok iyi biliyor.Esenyurt’a çok sayıda kalıcı eserler kazandıran ve ilçemizi Türkiye’nin ve İstanbul’un cazibe merkezi haline getiren Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun Van Kültür Evi hizmet binasının müjdesini vermesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bu sebeple tüm Vanlı hemşerilerimiz adına Van Kültür Evi hizmet binası için Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“Bizleri bölerek yönetmek istiyorlar”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Vanlı gençler ile bir araya gelerek yaptığıistişare toplantısında, “Ülkemizin doğusunda yaşanan bilgi kirliliğinden dolayı bir takım tereddütler var. Ama artık millet olarak kendimizi silkelemeli ve ayağa kalkmalıyız. Üzerimize oynanan oyunları millet olarak 15 Temmuz’da gördük. Bizi biz yapan değerlere dönüp tekrar bakmamız lazım. Tarihe bakarak biz neydik, nerden geldik, dönüp tarihe tekrar gözden geçirmemiz lazım. Hepimiz Hz. Muhammed’in ümmetinden geliyoruz. Temiz bir inanıştan geliyoruz.Bizleri yani Kürtler, Türkler, Araplar ve bölgemizde yaşayan diğer soydan insanları bölerek paramparça ederek bölgeyi istedikleri gibi yönetmek istiyorlar. Müslümanlar ancak kardeştir ilkesine bağlı olarak yürütemezsek büyük sıkıntı yaşarız. MüslümanMüslümanın kardeşidir, bundan başka bir düşünce bizleri ancak ayırır ve onların istediği duruma düşeriz” dedi.

“Cumhurbaşkanı’na değil millete yetki verilecek”

Başkan Kadıoğlu 15 Temmuz darbe girişimine de değinerek, “ Amerika’nın göbeğinden düğmeye basarak şehirleri bombalıyorlar. Eğer bizim toprağımıza da fitnelere fesatlara izin verirsek o zaman kaybederiz, ayakta duramayız. İşte 15 Temmuz kalkışmasında yürekli insanlar sokağa çıkarak aymazlara, hainlere, satılmışlara, Amerika’ya hizmet edenlere dersini verdi. Bugün gazetenin biri manşet atıyor, “karargâh rahatsız” rahatsız ise tedavi görsünler. Onlar bu milletin memuru, çalışanıdır. Bu millete hizmet etmekle yükümlüdürler. Artık o devir bitti, yeni Türkiye’de akıllı ve pırıl pırıl bir gençlik var. Ve bunlara asla prim vermeyecek bir nesil var. Sevgili gençler bugün biz bir referandumla karşı karşıyayız. Anayasanın bazı maddeleri değiştirilecek.  Şimdi diyebilirsiniz, niye biz anayasayı değiştiriyoruz. Şu anda Cumhurbaşkanında her türlü yetki var ve neyi istiyor? Aslında biz burada yetki istemiyoruz. Yetki vermek istiyoruz. Bu ülkede çobanla benim oyum bir mi, göbeğini kaşıyanla benim oyum bir mi diyenler var. Bunlar bu ülkede kendilerine hizmet isteyen aymazlardır. Yani bunlar Osmanlıya geçmişteki gibi ihanet etmişgüruhlardır. Tek adamlık sistemi gelecekmiş diyorlar. Partili Cumhurbaşkanı olmazmış. Çünkü abileri diyor ki yaptırmayın. Türkiye’de koalisyon hükümetleri kurduramayız. İstediğimiz zaman hükümetleri düşüremeyiz, diye düşünüyorlar.Evet, sistem değişerek, 5 yılda bir seçim yapılacak, istikrar gelecek, kalkınma gelecek ve her şeyi de bu ülkede kendimiz yapacağız. Fakirlikten kurtulacağız. Toplu iğneyi dahi ithal eden bir millet, artık kendine geldi ve şaha kalktı. Dünyada kalkınmış, ekonomisi yükselmiş bir ülke haline geleceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükçekmece'de PTT Şubesinde silahlı soygunÖnceki Haber

Büyükçekmece'de PTT Şubesinde silahlı so...

Esenyurtlu jimnastikçiler 7 madalya ve 4 kupa ile döndüSonraki Haber

Esenyurtlu jimnastikçiler 7 madalya ve 4...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!