esss

Ardahan'da kulisler o isimleri konuşuyor..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan'da kulisler o isimleri konuşuyor..
Ardahan'da yerel seçimler öncesi partilerdeki son durumlar ve muhtemel adayların isimleri siyaset kulislerinde konuşulmaya başlandı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan genel seçimlerinde Türkiye genelinde hem meclis çoğunluğunu hem de cumhurbaşkanlığı seçiminden başarıyla tamamlayan Ak Parti Ardahan’da morallerin yerinde olduğu gözlenirken, muhalefet bileşenlerinin seçim mağlubiyetinin faturasının kesildiği CHP'de ise ülke genelinde olduğu gibi Ardahan’da da bir belirsizliğin hüküm sürdüğü gözlerden kaçmıyor. Bu belirsizliğe CHP’de tabanın istediği Genel Başkan değişikliğinin olup olmayacağı da önemli yer tutuyor.

ARDAHAN’DA AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞI İÇİN YOĞUN İLGİ OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Ak parti kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre seçimlere 6 ay kala Ardahan’dan aday adayı olmak için partiye şimdiye kadar görülmemiş bir talebin olduğu söylenirken, ismi kamuoyunda Ak Partiden Ardahan Belediye başkan adayı olarak geçen birkaç ismin ise ön planda olduğu da iddialar arasında yer alıyor.

CHP ÖRGÜTÜ’NDE ENSAR ÖĞÜT GÜNDEMDE İDDİASI

Ak Partide aday bolluğu yaşanırken CHP’de ise Genel Merkez ve il örgütünün mevcut başkan Faruk Demir’i yeniden aday göstermeyeceği iddialar arasında. 2019 Yerel seçimlerinde  her ne kadar Ardahan Belediyesini alsa da Faruk Demir’in şuan istenmeyen isimler arasında olduğu iddia ediliyor. CHP kulislerinde konuşulan önemli bir bilgi ise il örgütünün 31 Mart’ta 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Ardahan Belediye Başkanlığı adaylığı için Ensar Öğüt’ün gündemde olduğu yine iddialar arasında yer alıyor.

VEKİL KOÇ BELEDİYEYİ TEKRAR ALACAK

Öte yandan yapılan genel seçimler sonrası verdiği sözleri tek tek yerine getirerek halkın gönlünde yer eden AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, gösterdiği performansla 2024 yerel seçimlerinde kaybettikleri belediyeyi tekrar kazanacağı Ardahan Belediyesini tekrar AK Partili belediye yapacağı söyleniyor.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Valisi Davut Gül, Esenyurt’ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiÖnceki Haber

İstanbul Valisi Davut Gül, Esenyurt’ta b...

Filistin’e yapılan saldırısı sonrası Esenyurt’ta konserler iptal edildiSonraki Haber

Filistin’e yapılan saldırısı sonrası Ese...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!