Arnavutköy’ün başarılı işadamları Vedat ve Fırat Çelebi Türkiye’deki ilk Garner Otel sözleşmesini imzaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arnavutköy’ün başarılı işadamları Vedat ve Fırat Çelebi Türkiye’deki ilk Garner Otel sözleşmesini imzaladı
İstanbul Arnavutköy’de İnşaat, turizm, Otel gibi birçok projeyi hataya geçiren en son ülke ekonomisine ciddi katkıda bulunacak olan büyük bir projeyi hayata geçirmek için Güney Avrupa ile protokol imzalayan bölgenin tanınmış iş insanları Vedat Çelebi ve Fırat Çelebi, kardeşler göz doldurmaya devam ediyor.

IHG’nin yeni orta segment dönüşüm markası, Güney Avrupa’da büyümeye devam ediyor. 

IHG Hotels & Resorts Avrupa Bölgesi Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Willemijn Geels yaptığı açıklamada; “Markamızı Türk yatırımcılara tanıttıktan sadece bir ay sonra ilk Garner Otelimiz için imzaların atılması, yatırımcılarımızın IHG markalarına olan güvenini göstermek açısından çok önemli. Bu büyük başarı, FRT Turizm ile kurduğumuz güven ilişkisi ve Ahmet Bilgin ile firması AB Consulting’in desteği olmadan mümkün olmazdı. Yeni projemiz, İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde yer alacak olan Holiday Inn Express İstanbul Airport ile birlikte 2025 yılında açılışını gerçekleştireceğimiz ikinci tesis olacak.Türkve diğer otel yatırımcılarının, IHG’nin güçlü kurumsal yapısıile de desteklenen Garner Markasının sunduğu esneklik ve güçlü yatırım getirisini fark etmesiyle, Garner Markamızın büyümeye devam edeceğine inanıyorum” dedi. 

Misafirlerine rahat ve farklı bir konaklama deneyimi sunmaya odaklanan markanın sağladığı bu deneyim, avantajlı konaklama fiyatlarıyla sunuluyor. Marka, misafirlerin beklentilerini karşılama konusunda merkezi konum, mükemmel bir gece uykusu, Garner Shop'ta 7/24 bulabilecekleri harika atıştırmalıklar ve sabah yataktan kalkmalarına değecek lezzetli bir kahvaltı gibi değer verdikleri kolaylıkları sunmaya odaklanıyor. 

Garner İstanbul Arnavutköy Oteli, her yıl 64,3 milyon yolcu ağırlayarak dünyanın yedinci en yoğun havalimanı olma özelliği taşıyan yeni İstanbul Havalimanı'na yakınlığı ve markanın vaat ettiği "yolunuza devam etmenizi sağlayan rahat konaklama" sayesinde, aktarma yapan misafirler için de ideal bir konumda yer alıyor. 

Tesisin sahibi olan Fırat Çelebi ve Vedat Çelebi, yalnızca potansiyel yatırımcı değil, aynı zamanda Arnavutköy’de yer alan Holiday Inn Express otelin de mülk sahibidir. Fırat Çelebi ve Vedat Çelebi şu anda bölge için önemli büyüme fırsatları sunan Kanal İstanbul projesinin yakınında yeni bir otel projesi planlıyor. Sektöre yaptıkları devamlı yatırımlar, otel portföylerini genişletmekte ve stratejik konumlardaki projelere odaklanma isteklerini göstermektedir. 

FRT Turizm Yönetim Kurul Üyeleri Fırat Çelebi ve Vedat Çelebi ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “IHG Yatırımcı Günü’nde Garner markasını duyduğumuzda, Arnavutköy’deki konumumuzla kusursuz şekilde uyum sağlayacağını biliyorduk. Gelecek yıl kapılarımızı açtığımızda tüm seyahat eden kişileri Türkiye’deki ilk Garner’da ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Otelimizin, havaalanına gitmeden önce hızlı ve kolay konaklama arayan transit misafirler için de ilk tercih olacağına inanıyoruz’ dedi. 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şampiyonlardan Kaymakam Çobanoğlu’na ziyaretÖnceki Haber

Şampiyonlardan Kaymakam Çobanoğlu’na ziy...

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldıSonraki Haber

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partilile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!