esss

Başkan Bozkurt İstihdam Sözünü Tuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Bozkurt İstihdam Sözünü Tuttu
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim döneminde verdiği istihdam sözünü tutarak, göreve geldiği 10 aylık süre içerisinde ESBİM aracılığıyla 7 bin 200 Esenyurtlunun istihdamını sağladı.

Seçim döneminde verdiği istihdam sözünü tutan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, görevi devraldığı tarihten itibaren Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM) aracılığıyla, 7 bin 200 Esenyurtlu vatandaşın işe girmesini sağladı. ESBİM aracılığıyla 2019 yılı içerisinde 653 kurumsal firma mülakatına giren 24 bin kişiden, 7 bin 200 kişi kurumsal firmalarda iş başı yaptı. Yıl içerisinde başvuruda bulunan vatandaşların sağlık, lojistik, gıda, tekstil, kimya, mobilya, kozmetik, inşaat, sanayi ve özel güvenlik gibi çeşitli sektörlerde istihdamı sağlandı. Başkan Bozkurt, meslek edindirme kurslarıyla nitelikli eleman ihtiyacını karşılayarak istihdam oranlarını daha da arttıracaklarını söyledi.

“HEDEFİMİZ YILDA 10 BİN İSTİHDAM”

Yılda 10 bin vatandaşın istihdamını sağlayacaklarını belirten Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Geçen sene 7 bin 200 vatandaşımızı işe yerleştirdik. ESBİM’i verimli hale getirilmesiyle, ayda 900 vatandaşımızı mülakatlara hazırlayarak iş görüşmesine götürüyoruz. Hedefimiz 10 bin kişiydi, bu yıl bu hedefi tutturacağız. Deneyimli eleman ihtiyacını karşılayabilmek için yeni meslek edindirme kursları da açıyoruz. Bunun için bir yer tahsis ettik” dedi.

ESBİM İŞ ARAYANLARA UMUT OLUYOR

İşsizliğe çözüm bulabilmek, iş arayışı içinde olan vatandaşların istihdamını sağlamak için Başkan Bozkurt’un talimatlarıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren ESBİM, iş arayanların ve işverenlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. ESBİM profesyonel ekiple yürüttüğü çalışmalarla personel taleplerini vatandaşların eğitimlerine, deneyim ve talep edilen iş pozisyonu uygunluğuna göre işverenlerle görüşerek, başvuru yapan adayları mülakatlara hazırlayıp araçlarla görüşmelere götürüyor. Binlerce iş arayana umut olan ESBİM, işveren ve iş arayanları buluşturmak için firma görüşmeleri yaparak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Servis şoförlerinden Esenyurt'ta İdlip şehitleri için konvoyÖnceki Haber

Servis şoförlerinden Esenyurt'ta İdlip ş...

Esenyurt'ta şehitler için mevlit okutulduSonraki Haber

Esenyurt'ta şehitler için mevlit okutuld...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!