esss

Başkan Harun Özer: Esenyurt ve İstanbul için canla başla çalışacağız!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Harun Özer: Esenyurt ve İstanbul için canla başla çalışacağız!
AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Hasırlı Restoran'da kahvaltılı toplantı düzenledi.

AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. İlçe Başkanı Harun Özer, “Gazeteciler bizim için çok kıymetli. Sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Şimdi bir yerel seçim süreci var. Buradan ilan edelim hedefimiz Esenyurt ve İstanbul'u yeniden AK Parti'ye kazandırmak” dedi

AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Hasırlı Restoran'da kahvaltılı toplantı düzenledi. Burada konuşan İlçe Başkanı Harun Özer, “Bugün burada olma amacımız belli. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlamak adına buradayız. Buradaki bütün gazeteci arkadaşlarımızın bu kıymetli gününü kutlarım. Biz öteden beri bu programları yapıyoruz. Basın mensuplarımızla biz sık sık buluşuyoruz. Bildiğiniz üzere İstanbul'da partimizin belediye başkan adayı Murat Kurum oldu. Biz de ilk günden çalışmalara hızlı başladık. Sabah Eyüpsultan Camii'nde sabah namazımızı kıldık, sonrasında esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Üsküdar'a gittik, sonra kendi bölgemize geldik. Akşam da ilçe başkanlarımızla bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. İnşallah bugün de Esenyurt'ta olacak Murat Kurum başkanımız. İstanbul için canla başla çalışacağız. Burada hepinizin huzurunda söylemek isterim ki bizim hedefimiz Esenyurt ve İstanbul'u yeniden AK Parti'ye kazandırmak” ifadelerini kullandı.

Esenyurtlu bilinci ön plana çıkmalı

Esenyurt’taki temayül yoklamalarında parti içinde isminin en önde çıkmasına ilişkin yorumu sorulan İlçe Başkanı Harun Özer, “Biz her zaman Esenyurt'ta idik. Ben buraya geldiğimde Esenyurt'un büyük bölümü tarlaydı. Ben ticarete toplu taşımacılıkla başladım. Esenyurt'ta burada ilk tanıdığım insanlar; Ardahanlı, Gümüşhaneli, Karslı insanlardı. Hepsiyle dostluğum devam ediyor ve ölene kadar da devam edecek. Ben Esenyurtluyum ve bununla gururluyum. Burada Esenyurtluluk bilincini ön plana çıkarmamız lazım. Ben temayül konusunda ise şunu söyleyeyim; birinci şu çıktı, bu çıktı gibi bir bilgiye sahip değilim. Ama ben çıkmış isem de bu normal. Ben siyasete Refah Partisi'nde başladım. Fazilet Partisi'nde Esenyurt'ta çalıştım. Akabinde AK Parti'nin kurucuları arasında yer aldım. 30 yaşında Esenyurt'ta belde başkanlığı yapmış bir kardeşinizim” şeklinde konuştu.

Esenyurt için AK Parti için çalışacak

Esenyurt'ta birlik ve beraberlik içinde bir yol aldıklarını da anlatan Özer, “Çok sayıda aday adayımız var. Ama sadece 1 arkadaşımız belediye başkan adayı olacak. Diğer aday adayı arkadaşlarımız da aday olan o arkadaşımızın yanında olacak ve Esenyurt için AK Parti için çalışacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Okan Çiftçi, Gazetecilerle bir araya geldiÖnceki Haber

Okan Çiftçi, Gazetecilerle bir araya gel...

Başkan Bozkurt, Basın emekçileriyle buluştuSonraki Haber

Başkan Bozkurt, Basın emekçileriyle bulu...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!