esss

Okan Çiftçi, Gazetecilerle bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okan Çiftçi, Gazetecilerle bir araya geldi
Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda tekrar aday adayı olan Okan Çiftçi bölgedeki gazetecilerle bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Münasebeti ile bir cafe’de sabah kahvaltısında Gazetecilerle bir araya gelen Okan Çiftçi,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri tebrik ederek sözlerine başlayan Çiftçi  “Gazeteciliğin hem zor hem de toplum için çok önemli bir meslek olduğunu vurguladı. Basın meslek ilkeleri doğrultusunda gazetecilik yapmanın bugünün koşullarında çok zorlaştığını dile getiren Çiftçi, “Meslek ilkeleri doğrultusunda gazetecilik yapmanın, yani doğru, dürüst, kalmanın, dünyada ve toplumda ciddi bir bedeli var.  Bedelsiz hiçbir şekilde doğru, dürüst, iyi kalmak mümkün olmuyor maalesef. Sadece ülkemizde de değil dünyada da böyle” ” dedi.

"EKSİKLERİ, YANLIŞLARI SİZDEN ÖĞRENECEĞİZ"

Kent sorunlarının çözümü noktasında basın kuruluşlarının ve emekçilerinin çok önemli bir görev yaptığını belirten Okan Çiftçi, “O kadar çok sorun var ki o sorunlar ancak el birliğiyle çözülebilir.  Bunu becerebildiğimiz zaman başarma şansımız çok daha yüksek ve gerçek sorunları bizler ancak sizlerden öğreneceğiz. Eksikleri, yanlışları sizden öğrenmek zorundayız. Çünkü halkın nabzını tutan, en fazla kişiyle temas edenler sizlersiniz ve eleştiri doğru olduğu yönüyle topluma tüm insanlığa, kentimize yarar sağlayacaktır. Önümüzdeki günlerin her alanda bugünlerden daha iyi olmasını diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” diye konuştu.

Çiftci, “Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Meclis Üyesi aday adaylığımı sizlerle paylaşmak arzusundayım. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılâplarından aldığımız ilhamla, Esenyurt’umuza daha aydınlık yarınlara ulaşması için tekrardan sorumluluk almak istediğimi siz değerli gazeteciler aracılığı ile kamuoyuna paylaşmak istiyorum”. İfadelerini kullandı. HABER / HAKAN AZAR / EHA

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiftçi, Esenyurt'ta Konut Mağdurlarının sorununu ancak ben çözerimÖnceki Haber

Çiftçi, Esenyurt'ta Konut Mağdurlarının...

Başkan Harun Özer: Esenyurt ve İstanbul için canla başla çalışacağız!Sonraki Haber

Başkan Harun Özer: Esenyurt ve İstanbul...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!