esss

Başkan Hıdır Güneş, güven tazeledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Hıdır Güneş, güven tazeledi
Esenyurt’un etkili hemşeri derneklerinin başında gelen Haydar Hacı Köyü Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye tek liste ile giren Hıdır Güneş yeniden seçilerek güven tazeledi.

Erzurum’a bağlı Haydar Hacı Köyü Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8. Olağan Kongresini Dernek Merkezi’nde gerçekleştirdi. Çok sayıda üyenin katıldığı kongre şölen havasında gerçekleştirildi.

Kongrenin Divan Başkanlığını Hasan İpek yaparken başkan yardımcılığını Halil Karapınar divan kâtipliklerini ise Fahri Özdemir, Özkan Doğan ve Reşat Akgül gerçekleştirdi.

Güven tazeleyen dernek başkanı Hıdır Güneş geçen sürede gerçekleştirdikleri projeleri slayt eşliğinde anlatarak üyeleriyle paylaştı.

Burs yardımları, ramazan ayında gerçekleştirdikleri yardımlar, memleketlerinde bulunan okullara yaptıkları katkılara değinen Güneş, ayrıca deprem bölgesi Hatay’a Erzurum Konfederasyonu tarafından başlatılan proje kapsamında Erzurum Mahallesinde Hacı Hasan köyü adına misafir evi yaptıklarını belirtti. Bundan sonrada imkanları el verdikçe bu çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

HEP BİRLİKTE OLURSAK ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATARIZ

Yapılan kongre sonrasında başkanlığa seçilen, genç listesi ile dikkat çeken aynı zamanda AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi olan Hıdır Güneş, bugüne kadar emeği geçen tüm başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Güneş, ‘Derneğimiz 18 yıldır faaliyette. Çok güzel bir noktaya geldik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bizleri onurlandırdınız. Elimizden geldiğince hemşerilerimize destek olmaya çalıştık, çabaladık ve bundan sonrada çabalayacağız. Bunu birlikte yapmalıyız. Emeği geçen tüm başkalarına teşekkür ediyorum. Birlikte olalım. Tek başımıza bir şey değiliz. Birlikte olursak çıtayı daha yukarlara taşırız. 18 yıl önce kurulan derneğimizin de bugün genç arkadaşlarımızla yol yürümeyi hedefledik. Ayrışma olmayacak, sosyal aktiviteleri önemseyeceğiz, bilimi, teknoloji önemseyeceğiz. Lütfen yanınızda durun yanlış yaptığımız zaman bizi uyarın’ diyerek kongreye katılan tüm hemşerilerine teşekkür etti.

Kongrede söz alan üyelerin birçoğu yeni yönetime başarılar dilerken gerçekleştirdikleri projeler için tebrik etti.

HAYDAR HACI DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Hıdır Güneş, Ali Doğan, Zülküf Doğan, Cüneyt Çiçek, Nizamettin Çiçek, Ertuğrul Özkan, Kasım Özkan, Ferdi Akgül, Sedat Akgül, Ersin Başdağ, Emrah Başdağ, Muhammed Yıldırım, Osman Özdemir, Abdulsamet Özdemir, Engin Özyürek, Eyüp Özyürek, Emin Güney ve Fehim Karapınar.

GÜNEŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Kongre sonrasında bir kez daha başkanlığa seçilen Hıdır Güneş kendisine destek veren tüm delegelere teşekkür etti.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta ev sahibi kiracısını vurdu!Önceki Haber

Esenyurt’ta ev sahibi kiracısını vurdu!

Esenyurt'ta Kavga: 2 Kişi Bıçakla YaralandıSonraki Haber

Esenyurt'ta Kavga: 2 Kişi Bıçakla Yarala...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!