esss

Başkan Karahan: DEVA Partisi olarak iddialıyız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Karahan: DEVA Partisi olarak iddialıyız
DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Ömer Karahan gazetecilerle bir araya gelerek Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gazeteciliğin önemine değinen Karahan, ayrıca Esenyurt’ta seçime kendi logolarıyla katılacaklarını ve iddialı olduklarını belirtti.

Gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda önemli açıklamalar yapan Deva Partisi İlçe Başkanı Ömer Karahan, ‘Gazeteciler toplumun temel taşıdır. Gazetecilik mesleği gerçekten çok önemli.  Daha mutlu günleri temenni ediyorum. Genel başkanımız yeni bir siyasi anlayış getirmek istiyor. Bu yüzden bu partiye katılım sağladık. Halis Kahriman atandığında yönetimde değerlendirdi. Daha sonra genel merkez bizi ilçe başkanı olarak atadı.

Siyasete 1992 yılında Refah Partisi ile başladım. 1999 yılında bıraktım siyaseti. Bir dönem meclis üyeliğinde yaptım. Tabi ülkede siyaset hareketli. Görev bize verilince kısa sürede güzel bir yönetim oluşturduk. Seçim çalışmalarına başladık. 2 aday adayımız var. Deva Partisi olarak seçime tek başımıza gireceğiz. Farklı partiler farklı formüller sundu. Bizim logomuzun altında buyurun gelin dedik. Esenyurtta iddialıyız. Birileri park, kreş, trafik sorunu çözeceğiz diyor. 15 yıl yönettin bunları neden çözmedin. Komik olmayın. Adayımızla meclis üyelerimizle sağlıklı bir yol yürüyeceğiz. Esenyurt’ta iddialıyız. Meclis üyelerinde hata yapmayacağız. İlk seçimimiz olduğu için bir oran veremem ama 15 bin üyemiz olduğunu söyleyebilirim’ dedi.

NECMİ KADIOĞLU’NU SUÇLADI

Açıklamalarında Esenyurt önceki dönem belediye başkanı Necmi Kadıoğlu ve ekibini suçlayan Ömer Karahan, ‘Bugün ilçede problemler varsa bunun suçlusu Necmi Kadıoğlu ve ekibidir. Keşke o aday olsaydı da onu yenseydik. Onu yenmek çok daha güzel olurdu’ derken bir gazetecinin ‘Ya sizden aday olursa’ sorusuna ise Karaman, ‘Asla olamaz’ yorumunda bulundu.

Yine bir gazetecinin ‘İlçe başkanları ile bir araya gelerek gizli görüşmeler yapıyorsunuz. Bu toplantılardan beklentiniz neydi? Beklentiniz karşılandı mı’ sorusuna cevap veren Ömer Karaman, ‘Doğrudur birkaç defa bir araya geldik. Birlikte hareket etme noktasında. Ama daha sonra bu görüşmelerden vazgeçtik’ açıklaması yaptı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Ahmet Arslan Esenyurt'ta adaylığı için noktayı koydu!Önceki Haber

Milletvekili Ahmet Arslan Esenyurt'ta ad...

Esenyurtlu Çocuklar Yarıyıl Tatilinde Spor ve Eğlenceye DoyacakSonraki Haber

Esenyurtlu Çocuklar Yarıyıl Tatilinde Sp...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!