esss

Başkan Yazar Güven tazeledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yazar Güven tazeledi
Esenyurt MHP İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste halinde girilen kongrede, Metin Yazar ilçe başkanlığına getirildi.

MHP Esenyurt İlçe Başkanlığı 6. Olağan kongresi Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda yapıldı. Divan Başkanlığını MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu,  Divan Başkan Yardımcısı MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih GÜLGÖNÜL, Divan Üyesi geçmiş dönem İlçe Başkanı Halit Özer ve Mustafa Özdemir’İN yaptığı kongrede Metin Yazar, yeniden İlçe Başkanı seçildi.

Hafta sonu yapılan kongreye, MHP 3. Bölge Başkan Ali AYDIN, Ak Parti İlçe Başkanı Harun Özer, Yeniden refah Partisi İlçe Başkanı Murat Kani, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı, Murat Erdinç Gür, Esenyurt Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Azaklı, STK Başkanları, Muhtarlar, Gazeteciler ve çok sayıda partililer katılım sağladı.

Kongrede bir konuşma yapan İlçe Başkanı Metin Yazar ‘’Sayın Divan Başkanım, Divan üyelerim il Başkan Yardımcılarım, Siyasi Partilerimizin ilçe Başkanları, Muhtarlarım, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve Basınımızın Güzide Temsilcileri Beraber yol yürümekten Onur Duyduğum Dava Arkadaşlarım Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt ilçe Başkanlığımızın 5. Olağan Kongresine hoş geldiniz.

İLK ŞEHİT’TEN SON SEHİDE KADAR RAHMET DİLİYORUM

Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’NİN tensipleriyle 4 Ocak 2023 Tarihinde milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt ilçe Başkanı Olarak göreve Başladık. Ve Yönetimi Göreve başladığımız 4 Ocak Tarihi Yüksek, anlamı ve mana Taşımaktadır. Türk-İslam ülküsünün Edepleriyle Bezenmiş ve Bilenmiş olan ülkücüler Şehitler Kervanına Varan Ruhi Kılıçkıran, abimizin Şehit düştüğü gündür. 4 Ocak başta Başbuğumuz olmakla Birlikte ilk Şehidim Ruhi Kılıçkıran’dan son Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na kadar Ahirete göçen ülkücü Büyüklerimize Allah'tan Rahmet, Gazilerin Gazilerimize Rabbimden uzun ömürler diliyorum.

Önce ülkem ve Milletim diyen Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde 2023 Lider ülke TÜRKİYE Şiarıyla, Büyük Türk Milleti'nin 15 Temmuz akşamı oluşturduğu Cumhur ittifak... Cumhurbaşkanlığı Başkanlık Sisteminin devamı için Cumhuriyetimizin Yüzüncü yılına denk gelen 14 ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine Adayımız Belli, Kararımız Net" teması ile yola çıktık.

Adım, Adım 2023 "Köyüm Benim Sohbet toplantılarıyla başlayan İlçe, İlçe " "İL, İL" Adım Adım, Anadolu’yu gezerek komşum nasılsın ve esnafımızda AHİLİK Ziyaretleriyle Devamında Bütünleştik.

Yeni Yüzyıl, Yeni Türkiye için Omuz, Omuzaydık istikbal, istiklal ve istikrarı bozmadan

Umuda doğru birlikte Omuz, Omuza olduk

14 ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerde Millet olarak tarihi fırsatı ülkemiz Üzerinde oynanan Sinsi kuşatmaları yararak emin adımlarla yolumuza Devam ediyoruz.

Bugün bu salonda Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt ilçe Teşkilatının 3 yıl daha Yönetecek kadroyu belirlemek üzere toplandık.

Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin söylemi ile Hedefsiz fikir, dümensiz gemi gibidir. Böylesi bir gemi denizde yüzer ama Nereye Gideceği meçhuldür.

Hedefimiz vardır, hevesimiz vardır, Fikrimiz Varittir.

Türkiye Cumhuriyetimizin 100 yılı Türk ve Türkiye yüzyılı olması için 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde kazanan Hem Türkiye, Hem de Türk Milleti olmuştu. Göreve başlayacak olan yeni yönetimimiz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Secimler 2024 "2024 Diyar, Diyar Anadolu teması ile

Ev, Ev,  Sokak, Sokak,  Mahalle, Mahalle, aynı zamanda sivil toplum Kuruluşlarımızı da kapsayan ziyaretlerimizi de anlatarak Esenyurt ilçemizi ve istanbul’umuzu Merkezi Yönetim ile birleştirecek Türkiye’mizin gücüne, güç katacağız Buna inancımız tamdır.

Ülkümüz vardı, ülkücü olduk, ülkemiz vardı, sevdalısı olduk. Bugün buraya gelerek Toyumuza Katkıda bulunan siz değerli katılımcılara Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt ilçe Başkanlığı olarak Teşekkür ederim'' dedi.

Kongre sonunda Metin Yazar’ın başkanlığında yönetim kurulu üyelikleri şu isimlerden oluştu:

KAYA ÖZKAYA, MUSTAFA YILMAZ, SERTAN DENİZ, ELİF KURT, HASAN KAYA, NURDAN BASER,  BURHAN ÇANKURTARAN,  M.EMIN KANDEMİR, BİROL ÇELEBİ, HAKAN EMNİYET HARA, ERKAN SANATSEVER, YALÇIN TAŞDEMİR, AYTEKİN SAVAŞ, TANER UÇAR, MUHAMMET ZIVALI, EMRE HAL VACI, SEZER PİR, ONUR ONL GÜL, ISFENDİYAR ERGİN, ŞEYH ŞAMİL DEMİRÇELİK MEHMET ALİ İHTİYAR,  CENGİZHAN SAKLI.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta 'Huzur denetimi' uygulaması devam ediyor!Önceki Haber

Esenyurt'ta 'Huzur denetimi' uygulaması...

CHP’de iki belediye başkanı delege seçimini kaybettiSonraki Haber

CHP’de iki belediye başkanı delege seçim...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!