esss

Çetin Çapan'da adaylık kararını verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çetin Çapan'da adaylık kararını verdi
2014'de CHP'den Esenyurt'ta Belediye Başkan adayı olan İşadamı aynı zamanda siyasetçi Çetin Çapan Aday adayı olacağını açıkladı.

CHP'li Çetin Çapan, cuma günü İstanbul Küçükçekmece CHP İlçe Başkanlığı'na aday adaylık için başvuracak. 

Çetin Çapan Kimdir?

01.02.1969 tarihinde Kars İli Arpaçay İlçesi Kakaç Köyü’nde doğdum. İlkokulu kendi köyümde, ortaokulu ve liseyi Gümüşhane Lisesi’nde okuyup, 1985 öğretim yılında mezun oldum. 1988-1990 yıllarında Almanya’da ağabeyime ait işyerinde yönetici olarak çalıştım. 1992 yılında İstanbul’a dönüp ticaretle uğraşmaya başladım.

1992’den bugüne kadar İnşaat – Turizm – Enerji – Gıda sektörlerinde şirket sahibi ve yöneticisi olarak çalışmalarım devam etmektedir. Bahsettiğim sektörlerde 1992 yılından bugüne kadar yüzlerce insanın istihdamını sağlayacak yatırımlar yaptım.

Bahsini ettiğim yıldan bugüne değin faaliyet alanımızı belirleyen iş kollarındaki çalışmalarımı Kurucusu-Hissedarı ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğum, İNŞAAT İŞ KOLUNDA, Semerkand Yapı A.Ş ve Erdem İnşaat Taah. Tic. Turizm ve San. A.Ş., ENERJİ İŞ KOLUNDA; Doğa Holding A.Ş. ve Doğa Enerji Üretim San. ve Tic. Ltd. Şti., Esenkent Petrol Ürünleri Paz. Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti, GIDA İŞ KOLUNDA; Nature Gıda Ürünleri Üretim ve Paz. Turizm Tic. Ltd. Şti. ünvanlı şirketlerle faaliyetlerim devam etmektedir.

Faaliyet alanlarımızdaki enerji iş kolunda yapım ve üretimini gerçekleştirdiğimiz Esenyurt 180MW doğalgaz dönüşümlü termik santralin işletmesini Amerikan Edison Mission Enerji şirketiyle birlikte yürütmekteyim.

Enerji dağıtım hizmetleri sunan Esenkent Petrol şirketimiz ülkemizin büyük akaryakıt üretici firması OPET petrolcülük ile ortak faaliyet yürütmektedir.

Gıda iş kolunda Nature gıda Ürünleri Üretim ve Paz. Turizm Tic.Ltd.Şti.’nin Çanakkale Eceabat’taki üretim tesisinde ürettiğimiz zeytinyağı ve yan mamul ürünlerini Avrupa’nın çeşitli ülkelerine ihraç etmekteyiz.

İnşaat iş kolundaki kurucusu, hissedarı, yöneticisi olarak bulunduğum Erdem İnşaat Taah. Tic. Turizm ve San. A.Ş. ve Semerkand Yapı A.Ş. şirketleri ile 1992 yılından 2015 yılına kadar çeşitli sanayi kuruluşlarına ait inşaatların imar uygulamaları, üst yapı, alt yapı inşaatları olmak üzere toplam 16.000 adetlik toplu konut projelerinin imar, inşaat altyapı, peyzaj uygulamalarına imza attık. Bu çalışmalar sayesinde binlerce insanımızın ÇAĞDAŞ KENTLERDE yaşamasını sağlamış bulunuyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yurt dışından gelen hasta şifayı Esencan’da bulduÖnceki Haber

Yurt dışından gelen hasta şifayı Esencan...

Kredi kartlarında yeni dönemSonraki Haber

Kredi kartlarında yeni dönem

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!